Trudne sprawy [18+]
-
Czester - Administrator
http://www.scigacz.pl/Scramblery,Ducati ... 30027.html
Serio właściciele ducati noszą tipsy i nie mogę tego ogarnąć sami?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Obiecuję poprawę wywiało mnie z Polski przez Irlandie, Niemcy, Francj do Włoch a teraz wracam do kraju hehe
-
motoluka napisał(a):Obiecuję poprawę wywiało mnie z Polski przez Irlandie, Niemcy, Francj do Włoch a teraz wracam do kraju hehe
Obieżyświat kurwa, zazdroszczę :s
Macie tu knurzego jeźdźca dla przypomnienia:
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):http://www.scigacz.pl/Scramblery,Ducati,do,serwisow,30027.html
walenty cos wtym jest na ryjbuki jak kiedys wyrazilem swojÄ… opinie o ducati to az jedna babka napisala mi na pw elaborat co o mnie mysli
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
-
-
Zdecydowałem, że nie będę gonił za statystyką wymyśloną przez podjerzanej jakości przełożonych. Jako obraz aburdu powiem Wam, że jak ogłosiłem odejście to komediant obraził się na mnie i mnie przez bramę na placówkę nie wpuścił. Funkcjonariusza w służbie stałej, no na prawdę z dnia na dzień była coraz większa żenada. Założyłem własną firmę i odszedłem. Teraz "bawię" się w fotografię.
-
motoluka napisał(a):Zdecydowałem, że nie będę gonił za statystyką wymyśloną przez podjerzanej jakości przełożonych. Jako obraz aburdu powiem Wam, że jak ogłosiłem odejście to komediant obraził się na mnie i mnie przez bramę na placówkę nie wpuścił. Funkcjonariusza w służbie stałej, no na prawdę z dnia na dzień była coraz większa żenada. Założyłem własną firmę i odszedłem. Teraz "bawię" się w fotografię.
https://www.youtube.com/watch?v=nkoSrIZYEOw (otwórz link)
Ostatnio edytowano 3/1/2017, 18:14 przez Walenty, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
Walenty - Moderator
Doskonale rozumiem. Sam z końcem mijającego roku złożyłem wypowiedzenie w urzędzie w którym pracowałem przez ostatnie 5 lat - przez litość zmilczę personalia. Zaczęła mnie mierzić głupota przełożonych kierujących się logiką polityczną a nie merytoryczną. Niestety to już drugi podobny urząd gdzie po 5 latach wyciągania z głębokiego g... i stawiania trudnej działki na nogi, przychodzi mi się pożegnać, bo nikt nie docenia wkładu pracy i profesjonalnego podejścia.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Walenty napisał(a):motoluka napisał(a):Zdecydowałem, że nie będę gonił za statystyką wymyśloną przez podjerzanej jakości przełożonych. Jako obraz aburdu powiem Wam, że jak ogłosiłem odejście to komediant obraził się na mnie i mnie przez bramę na placówkę nie wpuścił. Funkcjonariusza w służbie stałej, no na prawdę z dnia na dzień była coraz większa żenada. Założyłem własną firmę i odszedłem. Teraz "bawię" się w fotografię.
https://www.youtube.com/watch?v=nkoSrIZYEOw (otwórz link)
W swojej jednostce miałem być od wyłapywania niebezpiecznych uchodźców w Bieszczadach, przekraczających siłowo granicę. A schodziło to do ciągłego łapania quadowców w lesie... Pie****e taką robotę, ani jednego mandatu nie wystawiłem.
-
Hajs musi się zgadzać
Swoją drogą, szacun za bycie sobą do końca i podjęcie takiej decyzji. Mało kto sam odchodzi ze służb mundurowych, zważywszy na to, jak trudno się tam dostać. Robota stała, pewna, z przywilejami i do tego nieźle płatna. Ale nie każdy się tam odnajdzie, bo rzeczywistość szybko i brutalnie zweryfikuje wyobrażenia o tej robocie. Osobiście nie byłbym w stanie przepracować nawet jednego dnia w MON, w SG wytrzymałbym pewnie kilka miesięcy, w Policji podejrzewam, że podobnie. Niestety to robota dla bezmózgich Yeti z deaktywowaną funkcją samodzielnego myślenia. Mając własne zdanie i poglądy nie wytrzymasz. Od niespełna 3 lat pracuję w PKP. Też chora instytucja i totalnie tu się nie odnajduję, ale póki co pracuję i trzyma mnie tu wyłącznie stabilizacja zatrudnienia, przywileje i jako takie wynagrodzenie.
Swoją drogą, szacun za bycie sobą do końca i podjęcie takiej decyzji. Mało kto sam odchodzi ze służb mundurowych, zważywszy na to, jak trudno się tam dostać. Robota stała, pewna, z przywilejami i do tego nieźle płatna. Ale nie każdy się tam odnajdzie, bo rzeczywistość szybko i brutalnie zweryfikuje wyobrażenia o tej robocie. Osobiście nie byłbym w stanie przepracować nawet jednego dnia w MON, w SG wytrzymałbym pewnie kilka miesięcy, w Policji podejrzewam, że podobnie. Niestety to robota dla bezmózgich Yeti z deaktywowaną funkcją samodzielnego myślenia. Mając własne zdanie i poglądy nie wytrzymasz. Od niespełna 3 lat pracuję w PKP. Też chora instytucja i totalnie tu się nie odnajduję, ale póki co pracuję i trzyma mnie tu wyłącznie stabilizacja zatrudnienia, przywileje i jako takie wynagrodzenie.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości