Zobacz wątek - Motocyklista i pasażerka zginęli koło Radomska
NAS Analytics TAG

Motocyklista i pasażerka zginęli koło Radomska

O wszystkim
_________

Motocyklista i pasażerka zginęli koło Radomska

Postprzez Alonzo » 25/7/2007, 10:07

Alonzo
Administrator

Postprzez hefron » 25/7/2007, 10:13

[*] Ile jeszcze ofiar w tym roku?
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 25/7/2007, 10:15

w zeszlym chyba tak nie bylo albo nie pamietam. to jest jakas masakra [`]
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Izka » 25/7/2007, 10:18

Im więcej maszyn, tym więcej wypadków obawiam się..:? [*]

Szkoda dzieciaków...
Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Izka
Świeżak

Postprzez Thrillco » 25/7/2007, 10:18

bo i motocykli jest z roku na rok coraz wiecej, no i co za tym idzie wypadków również. Dlatego jak gdzieś już to mówiłem-nie zakładajmy za kazdym razem nowego tematu w Hydeparku, bo kiedy już polska bedzie miała yle motocykli co np. niemcy to Hydepark bedzie składal się wyłacznie z klepsydr. Załózmy osobny dział pt. kacik pamieci czy cos...
No i cóż...szkoda, jedyne co mozna teraz zrbic to...[*]
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez spazz » 25/7/2007, 10:25

zbanowac alonza!
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Alonzo » 25/7/2007, 11:03

Zauważyłem, że tego typu informacje są publikowane na forach motocyklowych. Zakładanie działu Nekrologi jest - moim zdaniem - przesadą. Nie ma sensu wnikać, czy tego typu informacje powinny się pojawiać, czy nie. Ale dopóki WSZYSCY motocykliści ZAWSZE pozdrawiają się na drodze, dopóty informacje o wypadkach powinny być publikowane, bo powinno się wiedzieć, co się dzieje w rodzinie. W końcu to byli jedni z nas.
Alonzo
Administrator

Postprzez Å‚ysy_gÅ‚upek » 25/7/2007, 11:21

szkoda młodych ludzi...
będzie co ma być... nie ma się co spinać...
łysy_głupek
Świeżak

Postprzez Doskanoness » 25/7/2007, 12:53

17 lat.. to jakas honda motorower..
no ale moglo sie tez zdazyc ze jechal 600 a nie mial prawka i nie opanowal maszynki...

[*]
Motór Dla Debila
Doskanoness
Świeżak

Postprzez hefron » 25/7/2007, 14:01

A co za różnica. Masz ochotę ich teraz jeszcze oceniać? Prosze Cie...
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Alonzo » 25/7/2007, 15:20

hefron napisał(a):A co za różnica. Masz ochotę ich teraz jeszcze oceniać? Prosze Cie...

Moim zdaniem to jest różnica. Jeżeli nie miał uprawnień do prowadzenia motocykla, to warto, aby to dotarło do innych małolatów, którzy bez ukończenia 20 godzin kursu w szkole wsiadają na mocne motocykle z przeświadczeniem, że jeździ się tym jak motorowerem.

Ale nie wiemy co było, jak było. Kolejny argument, że trzeba uważać. Sam w niedzielę śmigałem w tamtych okolicach i jest tam rzeczywiście cholernie dużo drzew na poboczach. Przy prędkościach ponad 80 km/h każdy szlif to duże ryzyko. Warto patrzeć co jest na poboczu, gdy odkręca się gaz nawet na pustej drodze.
Alonzo
Administrator

>>>

Postprzez Traperoso » 25/7/2007, 16:43

Alonzo napisał(a):Moim zdaniem to jest różnica. Jeżeli nie miał uprawnień do prowadzenia motocykla, to warto, aby to dotarło do innych małolatów, którzy bez ukończenia 20 godzin kursu w szkole wsiadają na mocne motocykle z przeświadczeniem, że jeździ się tym jak motorowerem.

To jest prawda, ale my to caly czas mowimy na forum. Kazdemu w roznych formach, zakladanie nowych postow nic nie da. Thrillco ma racje. Jest juz temat, odszedl jeden z naszych. Oni odeszli [*] my zyjemy, pamietajcie o tym. To jest troche jak naruszanie pewnych tematow, ktorych nie powinno sie naruszac. Podam przyklad: Jechali ludzie autokarem, zginelo mnostwo... jest zaloba narodowa. Codzienni gina ludzie i nie ma zadnej zaloby. Jak zginalby mi ktos bliski, tez by nie bylo zadnej zaloby, a dopiero wtedy jest to dla mnie tragedia. Zacznijcie zachowywac sie jak dojrzali ludzie. Nie mowie o ofiarach nic, zgineli - przykre. Jakbym ja kiedys mial pecha i odejde jadac czymkolwiek, albo bede szedl ulica i pierdolnie mnie kamien to mozecie mnie wpisac do "Odszedl jeden z naszych" jako krotka informacja. Nic wiecej nie chce. Prosze Was, jestesmy tu i zyjemy. Alozno jesli myslisz, ze to wiele, a nawet cos zmieni to sie myslisz. Wedlug mnie uzytkownicy dziela sie na TRZY czesci. Jedni to tacy co czytaja wszystko, odpisuja - czegos sie ucza. Drudzy to tacy, ktorzy czasem przeczytaja jak potrzebuja, czasem cos napisza lub nie, tez cos wynosza. Trzeci to tacy, ktorzy jak cos potrzebuja, wchodza pisza swoj pierwszy post i nie obchodzi ich czy to bylo: nie korzystaja z informacji juz zawartych na forum. Akcje forumowe, ze tak to nazwe za duzo nie daja. Do glow takich ludzi moze trafic, chyba tylko TV albo nie wiem HH. Choc i to nie jest pewne. Mowia mi ludzie, patrz na siebie.. patrze i widze, ze jak juz wsiade na ten motocykl, ktory wkoncu kupie i jest to coraz blizej, bede napewno inaczej postepowal, reagowal itd na drodze - duzo sie dowiedzialem tu. Niby to sucha wiedza.. Reasumujac: szkoda ich, przemyslcie sprawe. Pozdrowienia!
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez siekson » 25/7/2007, 17:11

Tak naprawde obchodzi was to ze ktos obcy zginal? Bo mnie nie bardzo to rusza. Nie podoba mi sie takie zakladanie takich tematow. Dla mnie to takie szerzenie defektyzmu

Ciekawe czy na forum spawaczow i budowlancow tez ludzie stawiaja swieczuszki jak panu henkowi wybuchnie butla spawalnicza.
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mateo Fazer 600 » 26/7/2007, 09:32

no nic szkoda ludzi

[*][*][*]
mateo Fazer 600
Świeżak

Postprzez Shinden » 26/7/2007, 10:27

Tak naprawde obchodzi was to ze ktos obcy zginal? Bo mnie nie bardzo to rusza. Nie podoba mi sie takie zakladanie takich tematow. Dla mnie to takie szerzenie defektyzmu

Powinno obchodzic z dwoch powodow:
1.Bo to ludzie i maja podobne zainteresowania do nas.Moze to szczyl z bogatym tatusiem albo dzieciak zapieprzajacy przez pol zycia na sprzet,ale to jest niewazne.Wazne ze zgineli jadac na motocyklu.NIe wiemy czy zszedl z wlasnej glupoty czy ktos mu pomogl,a to w tej sytuacji byloby jedynym kryterium do oceny sytuacji.

2.Nastepna sprawa to kwestia edukacyjna.Ilu z was po smierci Lowlo zap***lo po lesie bez zastanowienia?Mi sie wczesniej zdarzalo,teraz juz nie...
Jezeli taka wiadomosc wywola chociaz chwilowa refleksje to warto ja zamieszczac
Gdyby Kózka Ecie Plecie to by Nóżki Ch**j Ci w dupe:>
Shinden
Świeżak

Postprzez pavkox » 26/7/2007, 12:09

Zgadzam sie z tym ze tematy tego typy nie powinny byc tu umieszczane<moze jakis osobny topic>, co nie zmienia faktu, ze smierc motocyklisty powinna nas obchodzic :!: Obawiam sie, ze umiszczanie tu wiekszej ilosci tego typy watkow doprowadzi do znieczulicy.
Fakt faktem szkoda mlodych ludzi, to moze byc kazdy z nas..........
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu :)
pavkox
Świeżak

Postprzez Pomian » 26/7/2007, 22:43

O czym Wy wogóle mówicie!! Pomyślcie o tych co odeszli na co oni mogą liczyć??? jaki jest stosunek do motocyklistów???? Może przynajmniej tuaj można oddać im honory, nie uważacie!!! To pokazuje rzeczywistość! smutną ale prawdziwą i to może być tylo przestrogą. Jak kto odbierze te tematy to już jego sprawa ale bynajmniej ja jak się dowiaduje o śmierci motocyklisty to przeżywam to zawsze!!! I co pieprzycie o znieczulicy??!! Jak Ciebie to znieczula to znaczy że nie masz serca do motocykli i tych co je dosiadają!!!!!
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Cezarjusz » 26/7/2007, 23:04

POmian,masz racje,fakt faktem byl to motocyklista,i mial pecha wiec chociaz tu dajmy spokoj jego duszy <*>
<zx12r> / <Suzuki dr 650>

"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
Cezarjusz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Alonzo » 26/7/2007, 23:44

Gdy umrze moja ciotka, to chcę o tym wiedzieć. Każda osoba na moto jest pokrewną mi duszą. Jeżeli dzieje się jej coś złego, to chcę o tym wiedzieć. I tyle. Może kiedyś przeczytam na tym forum, że odszedł gość, z którym kiedyś śmigałem? Chciałbym wtedy o tym wiedzieć i pomyśleć o nim w skupieniu. Tyle. Po to czytam Ścigacz.pl i forum, aby dowiadywać się o takich rzeczach tutaj, a nie na Onet.pl, gdzie 70% userów nie ma pojęcia, co to jest motocykl i co to jest latanie.
Alonzo
Administrator

Postprzez pavkox » 27/7/2007, 07:44

Zgadzam sie z wami ze smierc jednego z naszych zawsze jest przezyciem. Chcialbym sie zwrocic z prosba do administratorow, by utworzyc osobny temat z tego typu tragediami, gdzie kazdy "zainteresowany" mogl sie zadumac nad ofiarami. Co do znieczulicy to przeczytaj post<juz nie pamietam kto to napisal>, ze smierc motocyklisty go nie obchodzi :!: Wlasnie takich ludzi mam na mysli. Moze kiedys nadejdzie czas kiedy beda mieli pragnienie wejsc na taki topic i poczytac o tragedii!!!a umieszczanie go posrod tych wszystkich "smieci "dla mnie jest bez sensu. Moze pare dni bedzie na poczatkowych stronach, ale pozniej wskochy na te odleglejsze, ktorych nikt nie czyta<albo mala czesc forumowiczow>
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu :)
pavkox
Świeżak

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości

na górê