Spotkanie w Trójmieście !
			 • Strona 1 z 1

Spotkanie w Trójmieście !
Witam wszystkich 

Jestem nowy więc na początek wypada sie przywitać. Nazywam sie Paweł pochodzę z Mazowsza (Przasnysz), a w trójmieście oczywiście studiuje
 Jakiś czas temu nadszedł ten wymarzony od dziecka dzień i zakupiłem swój pierwszy poważniejszy motocykl (Yamaha R6, 2003r.). Jako, że poznałem juz uroki jazdy samemu i w szachownicy 
 wpadłem na pomysł żeby zamieścić ten wątek z nadzieją, że nie pozostanie on obojętny dla motocyklistów z Trójmiasta i nie tylko, a więc do rzeczy.
Przeglądając forum Ścigacz.pl i szukając jakiś informacji w google.pl nie udało mi się znaleźć żadnej strony, forum ani nic podobnego co świadczyło by o tym, że motocykliści z Trójmiasta organizują sobie czasem jakieś spotkania i wspólne wypady nie mówiąc juz o jakimś poważniejszym zlocie...
  A z tego co zauważyłem jest nas troche nad morzem i myśle, że warto by było zorganizować jakieś spotkanie a w przyszłości może i coś większego 
 .
Więc co powiecie na zorganizowanie jakiegoś spotkania w Trójmieście, pogoda juz wymarzona więc pozostaje tylko jedno
 Na początek zrobimy listę osób zainteresowanych, a później dopracujemy szczegóły (data, miejce itp.) 
 . 
Pozdrawiam Mega !

Jestem nowy więc na początek wypada sie przywitać. Nazywam sie Paweł pochodzę z Mazowsza (Przasnysz), a w trójmieście oczywiście studiuje
Przeglądając forum Ścigacz.pl i szukając jakiś informacji w google.pl nie udało mi się znaleźć żadnej strony, forum ani nic podobnego co świadczyło by o tym, że motocykliści z Trójmiasta organizują sobie czasem jakieś spotkania i wspólne wypady nie mówiąc juz o jakimś poważniejszym zlocie...
Więc co powiecie na zorganizowanie jakiegoś spotkania w Trójmieście, pogoda juz wymarzona więc pozostaje tylko jedno
Pozdrawiam Mega !
- Megas
 - Świeżak

- mineque
 - Świeżak

- Megas
 - Świeżak

• Strona 1 z 1

Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości