KIBICUJ z nami BARTKOWI - na Red Bull X-Fighers w Warszawie
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jak wiemy to już wszyscy, we wrześniu w Warszawie mamy chyba najbardziej porządaną imprezę FMXową.
Red Bull X-Fighters
Będzie na niej występował nasz przyjaciel i zawodnik - Bartek Ogłaza.
Specjalnie dla niego montujemy ekipę kibiców, która zajmie widoczny i eksponowny sektor stadionu. Będziemy negocjowali z organizatorem możliwość wniesienia paru pił spalinowaych ze specjalnymi tubami nagłaśniającymi, postaramy się ustawić motocykle bez tłumików, będziemy dystrybuowali gaz na sprężone powietrze itp...
Jeżeli chcesz się do nas przyłączyć, to wpisz poniżej jakiś kontkat do siebie (najlepiej GG i telefon). W ten sposób będziesz włączony do naszej eskadry, otrzymasz darmowe gadżety nagłaśniające, dostaniesz okolicznościowe pamiątki od Ścigacz.pl, otrzymasz zniżkę na bilety i wiele innych atrakcji. W zamian będziesz musiał lub będziesz musiała przeistoczyć się na 2 godziny w przedmiot do generownaia hałasu i dopingu dla zawodników X-Fighters w WArszawie ze szczególnym naciskiem na BARTKA OGŁAZĘ!!!!
Red Bull X-Fighters
Będzie na niej występował nasz przyjaciel i zawodnik - Bartek Ogłaza.
Specjalnie dla niego montujemy ekipę kibiców, która zajmie widoczny i eksponowny sektor stadionu. Będziemy negocjowali z organizatorem możliwość wniesienia paru pił spalinowaych ze specjalnymi tubami nagłaśniającymi, postaramy się ustawić motocykle bez tłumików, będziemy dystrybuowali gaz na sprężone powietrze itp...
Jeżeli chcesz się do nas przyłączyć, to wpisz poniżej jakiś kontkat do siebie (najlepiej GG i telefon). W ten sposób będziesz włączony do naszej eskadry, otrzymasz darmowe gadżety nagłaśniające, dostaniesz okolicznościowe pamiątki od Ścigacz.pl, otrzymasz zniżkę na bilety i wiele innych atrakcji. W zamian będziesz musiał lub będziesz musiała przeistoczyć się na 2 godziny w przedmiot do generownaia hałasu i dopingu dla zawodników X-Fighters w WArszawie ze szczególnym naciskiem na BARTKA OGŁAZĘ!!!!
-
Alonzo - Administrator
Jakby co to ja się piszę na to! Nie ma opcji żeby opuścić coś takiego!! gg. 7968312
BW- największe świry
-
Grochu1988 - Świeżak
No to będzie dobra okazja Was odwiedzić znowu Piszę się, tylko jak to z tymi biletami będzie załatwiane, kiedy i u kogo kupować (i jaka cena ewentualnie, bo nie widzę nigdzie)? Możliwe, że przywlokę jakie mięso ze sobą
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
jak co ja tez sie na to pisze wraz z kumplem bedziemy na reed bull x fighter moje gg 3604106
Ostatnio edytowano 26/6/2008, 19:52 przez streetfighter44, łącznie edytowano 1 raz
- streetfighter44
- Świeżak
- speedy (Paweł)
- Świeżak
pisze sie na to prosze o kontakt na gg co do dokładnego terminu i kosztu biletów a jak cos bede z 2 kumplami
MATEO-ALEX
- mateo-alex
- Świeżak
Ja jeszcze dam znac ,bo wszystko zalezy od ceny i checi prawdopodobnie 2-3 osoby + ja pojada, tylko to jest wszystko jeszcze do ustalenia ,dam znac tak po 13 lipca jak wroce z wakacji
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
- kolecik
- Świeżak
Może trochę mało piszę na forum ale takiej okazji nie mogę przegapić a tym bardziej jeśli jest jeszcze możliwość wsparcia takiej super imprezy, pisze się !!!!
Kontakt:
kosmyk15@o2.pl
tel. 785063639
Jak będzie taka możliwość to ja się pisze na piłę spalinową
zrobimy hhhaaałłłaaassssss !!!!!!
Kontakt:
kosmyk15@o2.pl
tel. 785063639
Jak będzie taka możliwość to ja się pisze na piłę spalinową
zrobimy hhhaaałłłaaassssss !!!!!!
- Kosmyk
- Świeżak