Szukam kompanów podrózy na Night of the jumps - Katowice
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hmmm
na gruszkach?
i jak jest?
wiesz ja lubie na serze bo ma duzo dziurek i mozna w jedna wlożyc jedną nogę, w drugą drugą noge
w inne jeszcze jakieś bambetle..
i super się skacze
może kiedyś sie wymienim sprzetami?
tylko wiesz czasem jak się wywalasz to czasem jedna noga utknie i upadki są bolesne
bardzo nawet
na gruszkach?
i jak jest?
wiesz ja lubie na serze bo ma duzo dziurek i mozna w jedna wlożyc jedną nogę, w drugą drugą noge
w inne jeszcze jakieś bambetle..
i super się skacze
może kiedyś sie wymienim sprzetami?
tylko wiesz czasem jak się wywalasz to czasem jedna noga utknie i upadki są bolesne
bardzo nawet
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Gruszki są pyszne przedewszystkim,
a rzeczywiście można z nich spaść w zasadzie jak z konia, jadąc na "oklep".
A kształt?
No fajny mają.....
ale to zależy jak się je trzyma...ogonkiem do góry czy ogonkiem w dół, hmm, zależy co kto lubi?
Ja jeszcze lubię piegi na gruszkach.
a rzeczywiście można z nich spaść w zasadzie jak z konia, jadąc na "oklep".
A kształt?
No fajny mają.....
ale to zależy jak się je trzyma...ogonkiem do góry czy ogonkiem w dół, hmm, zależy co kto lubi?
Ja jeszcze lubię piegi na gruszkach.
-
Żartujesz?
To zakładając czysto hipotetycznie, gdyby zdarzyło nam się jeść kiedyś ten owoc o którym mowa, a którego nazwa jest trudna do napisania, szczególnie po winie....
to ja bym obierała i dawała Tobie skórki do zjedzenia, a ja resztę ?
Fantastyczna sprawa.....gdzie Ty się uchowałeś?

To zakładając czysto hipotetycznie, gdyby zdarzyło nam się jeść kiedyś ten owoc o którym mowa, a którego nazwa jest trudna do napisania, szczególnie po winie....
to ja bym obierała i dawała Tobie skórki do zjedzenia, a ja resztę ?
Fantastyczna sprawa.....gdzie Ty się uchowałeś?

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
Witam z rana
Czyżby wszyscy jeszcze spali, czy może nie podobała się impreza…
Ja jestem zachwycony, chłopaki dali czadu i ogólnie cały wyjazd oceniam bardzo pozytywnie, nie zabrakło kilku małych przygód jak to zwykle bywa…
Chciałem podziękować jeszcze współtowarzysza podróży, a szczególności koledze gelo007, który dzielnie towarzyszył mi od samego początku do końca (choć miałem kilka razy wrażenie ze chciał mi wyrwać rączkę do trzymania w drzwiach, nie wiem czym to było spowodowane).
I oczywiście nie można zapomnieć o koleżance domarci, która to, cały ten wyjazd zorganizowała, załatwiła bilety i koszulki zgrała ekipę jednym słowem domarcia na prezydenta:d
Do moderatorów
Chyba można już powoli usunąć ten temat co by nie zaśmiecać forum.
Czyżby wszyscy jeszcze spali, czy może nie podobała się impreza…
Ja jestem zachwycony, chłopaki dali czadu i ogólnie cały wyjazd oceniam bardzo pozytywnie, nie zabrakło kilku małych przygód jak to zwykle bywa…
Chciałem podziękować jeszcze współtowarzysza podróży, a szczególności koledze gelo007, który dzielnie towarzyszył mi od samego początku do końca (choć miałem kilka razy wrażenie ze chciał mi wyrwać rączkę do trzymania w drzwiach, nie wiem czym to było spowodowane).
I oczywiście nie można zapomnieć o koleżance domarci, która to, cały ten wyjazd zorganizowała, załatwiła bilety i koszulki zgrała ekipę jednym słowem domarcia na prezydenta:d
Do moderatorów
Chyba można już powoli usunąć ten temat co by nie zaśmiecać forum.
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
mi Karol tez powiedzał że nie bedzie jechać szybciej niż 120 km/h i ja odrazu mu uwierzyłem no bo przeciez go znam. Karol zawsze dotrzymuje słowa i choćby nie wiem co sie działo na trasie (światła skrzyżowania, zakrety o 180 stopni, roboty drogowe zweżenia) to on nigdy ale to nigdy nie złamie swojego postanowienia 

-
krzycho-g - VIP Ścigacz.pl
gelo007 napisał(a):Niestety zmartwie Cie bo spory kawałek drogi było 140 km/h
hmm nawet jak było czerwone światło to prędkość nie zmalała nawet o 1 km/h

a przepraszam to było poźne pomarańczowe
PS: Gelo zmień nick na el zapiekanka
dobre chociaż były?
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe