SPOTY POZNAŃ
Czesc Przemo. Sierakow? Nie mam milych wspamnien.... Jakies 3-4 lata temu... Najpierw uciekalem... a potem sam gonilem...
niezbyt przyjazni sa tam Ci miejscowi :p

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
oj tam gadasz
Mnie bardzo lubiAJĄ ... co tam jestem i to na moto to mi machają intensywnie...że mnie pozdrawiają...tak mnie lubią, że chcieliby się nawet przytulić bo wybiegają na droge...tylko nie wiem czemu mają przy tym takie groźne miny...a może dramatyzuje?
Oczywiście to żarty. Ja ilekroć tam byłem zawsze było super i bez najmniejszych problemów - ale fakt0- zawsze ekipą moto i to min. 10osób 23-32 lata

Oczywiście to żarty. Ja ilekroć tam byłem zawsze było super i bez najmniejszych problemów - ale fakt0- zawsze ekipą moto i to min. 10osób 23-32 lata

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
W niedziele wybieram sie ,prawdopodobnie, (zalezy od pogody, checi i innych planow) z moim plecaczkiem nad Jeziorko do Kuznicy Zbąskiej. Jakies 75 km od Pozka, za Nowym Tomyslem. Jade na caly dzien
bedzie tam kilku moich znajomych, ale nie na motonqach. Moze ktos ma ochote?? Atrakcje: opalanie i kapanie jesli pogoda pozwoli
To nie Boszkowo czy Skorzecin, ale jest tam, a przynajmniej odkad pamietam byla zawsze bardzo czysta woda
Jak co to pisac.
Pozdro600

Pozdro600
Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Byliśmy dzisiaj z Maximusem w Moto-Akcesoriach i niestety testowania kasków nie było, przełożyli na sierpień nikogo nie informując.
Tak więc pozostała nam tylko przejażdżka, udało nam się uniknąć rozmowy z niebieskimi
uffff.
Śmigam na Mazury do zobaczenia za jakieś 2tygodnie. Jak wrócę i będę miał nowe fotki ze ślubu to wrzucę.
Pozdro
Tak więc pozostała nam tylko przejażdżka, udało nam się uniknąć rozmowy z niebieskimi

Śmigam na Mazury do zobaczenia za jakieś 2tygodnie. Jak wrócę i będę miał nowe fotki ze ślubu to wrzucę.
Pozdro
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Witam !! Sznajdi
Jak co to wyślij Mi foty na meila Miłosz ma .
P.s. Pozdrów tam Mazury od poznańskiej EKIPY !! Ja chcę jechać w sierpniu z rodzinką na weekend ?? jak co to zrobisz Mi tam rezerwację hehe
Będę do Ciebie dzwonił jakby co !?!.
Pozdrawiam Was

Jak co to wyślij Mi foty na meila Miłosz ma .
P.s. Pozdrów tam Mazury od poznańskiej EKIPY !! Ja chcę jechać w sierpniu z rodzinką na weekend ?? jak co to zrobisz Mi tam rezerwację hehe

Będę do Ciebie dzwonił jakby co !?!.
Pozdrawiam Was

ZZR 600 . Suzuki GSX-R 750 ,
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
Ale sie cisza zrobila... Wszyscy chyba na wakacjach 

Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
kark dopiero teraz dostałem sie do netu ... nie sprawdzilem rozmiarówek ... oni mają tam mały wybór ... można jednak zamowic przez net z dostawą do salonu ... wtedy przymierzasz jak nie pasuje to nie kupujesz ... juz tak robiłem - działa
Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
-
YankeeS_46 - Świeżak
Siema. No ja wlasnie spostrzeglem, ze do wczoraj mialem przeglad...
kurde! a zanim pojade musze czujnik hamowania zrobic... bo mi sie jeszcze doczepia jak zauwaza.... Pozdro i milego latania.

Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Byłem i się odhaczyłem !!!
niestety nikogo więcej
bo trochę pokropiło chyba reszta jest z cukru
A teraz tak na poważnie te wtorki to nie wypał trzeba te nasze spotkania przenieś na inny dzień !!!
Czekam na propozycje ???
Pozdrawiam i do zobaczyska kiedyś ???? hehe

A teraz tak na poważnie te wtorki to nie wypał trzeba te nasze spotkania przenieś na inny dzień !!!
Czekam na propozycje ???
Pozdrawiam i do zobaczyska kiedyś ???? hehe

ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
trocin napisał(a):Ja tez bylem, przyjechalem z kumplem Tenerka ok. 18.30 bo po drodze nas deszcz zlapal i musielismy przeczekac...
Byliście chwile !?!
Widziałem Was ja byłem cały czas u Gumisia pojechałem koło 18.45 do chaty i byłem suchy !!!

ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
Na kiedy chcesz przenieść? Kark, każdy inny dzień tygodnia to też dzień pracy i harmonogram dnia raczej się nie zmienia. Chyba, że o weekendach pomyślimy? Ale wtedy duża część z nas będzie miała kaca
a inna na wakacjach (od września szkoła). Więc jak?
P.s. Ja dopiero wczoraj odespałam wyjazd moto do Mostu

P.s. Ja dopiero wczoraj odespałam wyjazd moto do Mostu

- Młoda :))
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe