SPOTY POZNAŃ
Witam! Ja również się podłączam chętnie do Poznańskich wypraw:) Jednak ten weekend odpadam, bo śmigam na kajaki:) no i dzisiaj odpadam:(
- arcadioo997
- Świeżak
Dobra, więc niech będą ostatecznie środy o 18:00 w Motorowni
mi też pasuje.
P.s. Witaj Arcadioo97

P.s. Witaj Arcadioo97

- Młoda :))
- Świeżak
Witaj Jankes
jasne, że daje radę hehe wszystko zależy od motocyklisty, a nie od motocykla, nie?
Maximus, faktycznie musiało byc po 8:00, bo ja właśnie w ten sposób zaczynam ciężki dzień pracy
P.s. Dzisiaj mnie nie będzie w Motorowni, o ile w ogóle ktoś jedzie, bo będę na torze w Przeźmierowie (do 18:00 są treningi). Chyba, że dam radę to się później dołączę najwyżej do Was

Maximus, faktycznie musiało byc po 8:00, bo ja właśnie w ten sposób zaczynam ciężki dzień pracy

P.s. Dzisiaj mnie nie będzie w Motorowni, o ile w ogóle ktoś jedzie, bo będę na torze w Przeźmierowie (do 18:00 są treningi). Chyba, że dam radę to się później dołączę najwyżej do Was

- Świeżak
Młoda) napisał(a):Witaj Jankes
jasne, że daje radę hehe wszystko zależy od motocyklisty, a nie od motocykla, nie?
a powiedz mi czy kazdy moze wiechac tylko popatrzeć na trening.. i ile trzeba zapłacić za to?
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem, ale zajebistÄ… masz ksywkÄ™
:D hehhe całe życie na mnie mówili Jankes (od nazwiska). Ja MOŻE będę w motorowni. Zależy jak na torze będzie, ale nic nie obiecuję.

- Świeżak
- Świeżak
LegioN napisał(a):Młoda) napisał(a):Witaj Jankes
a powiedz mi czy kazdy moze wiechac tylko popatrzeć na trening.. i ile trzeba zapłacić za to?
?
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
nie trzeba płacić, można popatrzeć za free, ale prawdopodobnie będzie trzeba moto zostawić przed wejściem (rok temu można było wjechać na moto).
Yamaha R6
-
YankeeS_46 - Świeżak
Siema, witamy nowych spotowiczów
arcadioo997 ta koncowka w niku to rozumiem numer telefonu ?
od przyszlego tygodnia Spoty w Åšrody w motorowni o 18.00. tak jak pisala Gosia
P.S No to mamy dwoch Yankesow
tylko pisownia inna...
pozdro

P.S No to mamy dwoch Yankesow

-
caliber1986 - Bywalec
Witam wszystkich:) Tak, końcówka to nr telefonu do moich (i myślę , że nie tylko moich) kolegów, których w myślach zawsze pozdrawiam serdecznie środkowym palcem:) ...skąd ten nick? ...arcadioo był zajęty, a ja 2 godziny przed przyłączeniem się do forum byłem na poczcie opłacić mandat 300zł (i 6pkt karnych)...i tak mnie tknęło:)
Jeśli chodzi o treningi na torze, to wiem, że kosztuje to 100pln i jest coś koło środy - na scigacz.pl było o tym napisane, a gdzieś nawet mam terminy i regulamin w pdf...
Jeśli chodzi o treningi na torze, to wiem, że kosztuje to 100pln i jest coś koło środy - na scigacz.pl było o tym napisane, a gdzieś nawet mam terminy i regulamin w pdf...
- arcadioo997
- Świeżak
kurde ja sie znowu wszedzie spóźniłem ... na treningach byłem odbiłem się od bramy za późno ... w motorowni byłem ... nikogo nie było ... szit ...
jutro nie wiem jak bedzie ale kolo 19-20 bede mial czas ... sobota od 9 rano do 13 moze ktos chetny na jakies smiganie ? Mozna pojechac gdzies dalej ? Co Wy na to ?
jutro nie wiem jak bedzie ale kolo 19-20 bede mial czas ... sobota od 9 rano do 13 moze ktos chetny na jakies smiganie ? Mozna pojechac gdzies dalej ? Co Wy na to ?
Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
A co wy na to aby w sobotę jechać do Bojanowa, to jest z Poznania 100km w jedną stronę.
http://www.scigacz.pl/Extreme,Day,Bojanowo,9670.html
http://www.scigacz.pl/Extreme,Day,Bojanowo,9670.html
-
jankes - Świeżak
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości