Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2008 - Jasna Góra
fajerstarter napisał(a):podaj predkosc z jaka bedzie cie leciec i jak ktos reflektuje to sie wpisze w to
my z wawy bedziemy leciec nawet gs500 wiec predkosc bedzie ok 120-130
nie tylko gs500 ale też cb500 mam nadzieję że nie będę was spowalniał? ja tak do 140-150 km/h ,mogę lecieć później zaczyna mi wiać i kończą się osiągi mojej landary...
a i najprawdopodobniej na 107km trasy zabiorę pasażerkę (siostrę bez kombi) więc prawdopodobnie będę musiał zwolnić...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
jarzynm napisał(a):
można na którymś z parkingów...jest ich pełno przy każdym supermarkecie.najlepszy byłby chyba parking przy marino?
A nie lepiej przy Makro - to centrum Bielan, bardzo dobrze widoczne niemalze z kazdej strony i to zaraz przy wylocie z A4 ?
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
A więc godzina 7.00 Parking przed makro !! Stańmy w jakimś widocznym miejscu bo parking jest duży z tego co pamiętam.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Ja dołanczam równiez . Ale tutaj młody pisał że jadą z ozimka ja mam do ozimka okolo 20 km więc tam dołoncze musze się tylko znimi skontaktowac o której z tego ozimka ruszamy . Mam bandita 600 wiec mysle że nie będe spowalniał . Wasza ekipa rózniez poleci przez ozimek więc może warto ustalic jakąś godzine i jechac razem .
Wasza trasa z wrocka to jakieś 80 km autostrady do zjazdu opole nysa , 15 km do opola na obwodnice i 20 km z opola do ozimka . Daje razem 120 km więc to daje około godziny może troche więcej .
Wasza trasa z wrocka to jakieś 80 km autostrady do zjazdu opole nysa , 15 km do opola na obwodnice i 20 km z opola do ozimka . Daje razem 120 km więc to daje około godziny może troche więcej .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Meciek napisał(a):Będzie ktoś biegał w koszulce ścigacza? Ja zakładam.
Ja tez bede paradowal w tej zacnej koszulce

Dambandit, ty masz chyba kalkulator w glowie. Moj przelicznik trasy pokazal 119,5 km do Ozimka. Zgodnie z tym co zaplanowalismy, wyjezdzajac z Wroclawia gdzies kolo 7.30, poruszajac sie srednio po A4 z predkoscia przynajmniej 130km/h powinnismy byc u Was kolo godziny 8.40 +- maly poslizg z przyczyn blizej nieokreslonych. Za Ozimkiem juz nie ma zbytnio warunkow do szybkiej jazdy wiec mysle, ze nikt tam nie bedzie nas spowalnial.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
elcommendante napisał(a): mysle, ze nikt tam nie bedzie nas spowalnial.
Chyba ,że się zwalą panowie na NSR-kach

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Znam ta trase dośc dobrze . Równiez do czestochowy czesto jezdze . Oby nam tylko pogoda dopisała . Droga nie jest tam najgorsza , jednak miejscowość za miejscowościa , tylko przed herbami jest taka długa prosta z fajnym asfaltem .
Kurde ja jeszcze nie mam takiej koszulki .
Kurde ja jeszcze nie mam takiej koszulki .
-
na mojej po ostatnim praniu uległo zniszczeniu logo, trochę popękało, no ale koszulka musi dać radę jeszcze na to rozpoczęcie, bo inaczej będę musiał przypchać moto z Częstochowy do domu bo mi kasy na wachę braknie...
edit: meciek masz jakieś złe wspomnienia z tymi NSR? bo od kilku dni coś o nich marudasz że was będą spowalniać...

edit: meciek masz jakieś złe wspomnienia z tymi NSR? bo od kilku dni coś o nich marudasz że was będą spowalniać...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Może jak bym zamówił to by jeszcze doszła . A jak to jest z rozmiarami mam 190 cm wzrostu ale jestem szczupły dośc to lepiej L czy XL .
Odemnie do czestochowy jakies 80 km przez ozimek może będzie ze 100 więc jeden bak spokojnie wystarczy .
Odemnie do czestochowy jakies 80 km przez ozimek może będzie ze 100 więc jeden bak spokojnie wystarczy .
-
W zeszłym roku też robiłem taką trasę jak melvin , do wawy przez rawę i powrót przez łowicz bo musiałem podbić do kumpla.Trasa powrotna była do dupy chyba od sochaczewa cała podrapana , nie wiem jak teraz może ktoś już śmigał tą dróżką i coś wie więcej?
Już jest nowa niunia 

- GROSIK
- Świeżak
melvin napisał(a):edit: meciek masz jakieś złe wspomnienia z tymi NSR? bo od kilku dni coś o nich marudasz że was będą spowalniać...
Tak, jedna babka ostatnio wzięła mnie na światłach taką NSRką - To chyba wystarczająco złe wspomnienie

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe