Spotkanie Wrocław - latanie po mieście.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
InSiDe napisał(a):No, dziś marudził, że zimno i ciemno a jutro będzie brykał. Góra 5*C będzie. Sheh.
Jakoś mi przeszło gdy zobaczyłem dziś słońce. Gdybym się nie zobowiązał rodzicom to jednak znalazłbym się w Świdnicy. Nawet Sopel do mnie pisał i dzwonił dziś czy jadę. Mam nadzieje ,że jutro też będzie pogoda. Poza tym w niedziele mniej aut jest na mieście.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Hmm, sopla na tej stypie w Świdnicy to nie widziałem. Inna sprawa, że się z Tomkiem i jego kuzynem (też Tomkiem? albo już coś pieprzę) szybko zmyliśmy. Ogólnie, poza kiełbachą to była bieda. Więc nic nie straciłeś (nie licząc mojej gleby na Xenie super Loku w ch**j) :]
Co do latania po mieście, to jak się domyślasz, ja odpadam. Nie będę się Wam na dupie wlekł poza tym, muszę coś jutro napisać.
Co do latania po mieście, to jak się domyślasz, ja odpadam. Nie będę się Wam na dupie wlekł poza tym, muszę coś jutro napisać.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
miałem wrażenie ,że tak będzie. Sopel pisał mi przed 13 ,że jedzie do jaworzyny śląskiej.
MOże Twój kolega od LYTRA się zabierze? Lata już coś?
MOże Twój kolega od LYTRA się zabierze? Lata już coś?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Nie mylisz sie Szymonie, moj kuzyn takze nazywa sie Tomek.
A co do Swidnicy, zeby nie psuc calkowicie renomy okolicznemu klubowi i jego czlonkom wyraze sie dosc deliktanie - h.... warte. Takze Macku, jezeli nie miales okazji uczestniczy w owym zjezdzie, czy jak to tam nazwac niewiele straciles poza wycieczka turystyczno-krajoznawcza i przepiekna gleba Szymona z wykonaniem potrojnego salta w bok z odskokiem ukosnym
A co do Swidnicy, zeby nie psuc calkowicie renomy okolicznemu klubowi i jego czlonkom wyraze sie dosc deliktanie - h.... warte. Takze Macku, jezeli nie miales okazji uczestniczy w owym zjezdzie, czy jak to tam nazwac niewiele straciles poza wycieczka turystyczno-krajoznawcza i przepiekna gleba Szymona z wykonaniem potrojnego salta w bok z odskokiem ukosnym

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
elcommendante napisał(a):i przepiekna gleba Szymona z wykonaniem potrojnego salta w bok z odskokiem ukosnym
Znów Tico? Tym razem jaki kolor?

-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
tym razem to nie TICO, ale XENA super-ekstra alarm, ktory niestety zapomnial przypomniec uzytkownikowi, ze zostal umieszczony na tarczy hamulcowej, w celu zabezpieczenia przed kradzieza - no, coz zdaza sie nawet najlepszym.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
elcommendante napisał(a):tym razem to nie TICO, ale XENA super-ekstra alarm, ktory niestety zapomnial przypomniec uzytkownikowi, ze zostal umieszczony na tarczy hamulcowej, w celu zabezpieczenia przed kradzieza - no, coz zdaza sie nawet najlepszym.
Hehehe nie zgodze sie - cos takiego to tylko InsiDe mogl wykombinowac w swej nieprzecietnie pomyslowej glowie

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
jarzynm napisał(a):Meciek napisał(a):Czym latasz jarzynm?
R6 2002
Widziałem już fotke na ścigaczu, jestes z Wrocka czy okolic?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a):
Widziałem już fotke na ścigaczu, jestes z Wrocka czy okolic?
okolice ale często jestem we Wro.poza tym mam od siebie do dominikańskiego 16km

- jarzynm
- Świeżak
Ja tam wole śmigać na max 2-3 sprzęty. Gdy jest więcej to zamiast cieszyć się jazdą, patrze tylko by w któregoś nie wjechać.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Po mieście to tak średnio ale może na krajoznawczy piknik w okolice sobótki? Jak się tam ostatnio zgubiłem (w drodze do Świdnicy :]]) to było wielce przyjemnie. Puste, dość dobre drogi. Okoliczności natury bardzo, bardzo. Daleko z miasta nie ma więc można by się przewietrzyć w tamtym kierunku.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Ale ja wam maciek zazdroszcze
Taka zajebiaszcza pogoda, a czlowiek nic robi - tylko siedzi na tej pie..... uczelni i pozniej jeszcze drugie tyle musi sie uczyc w domu. Chyba w koncu przywioze tu motocykl, bo normalnie nie scierpie 

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości