SPOTY POZNAŃ
Powitać
caliber1986 i tak dzięki za chęci.Ja się wybrałem,jednak garstka osób do których miałem dołączyć wracała już do Poznania,lewa w górę i popędziłem dalej.Prędzej nie mogłem,dopiero po 17,a oni startowali o 15.Sporo osób dziś miało w planach Kórnik,bo sprzętów tam się nazbierało.O.K.myślę,że kiedyś pośmigamy.
A tak z innej beczki,wie ktoś może kiedy zakończenie (wiadomo teoretyczne) sezonu w Poznaniu i okolicach?Pytam,bo muszę z wyprzedzeniem dać namiar w firmie,żeby dostać wolny dzionek,a nie mogę żadnego info dorwać.
Lwg.
A tak z innej beczki,wie ktoś może kiedy zakończenie (wiadomo teoretyczne) sezonu w Poznaniu i okolicach?Pytam,bo muszę z wyprzedzeniem dać namiar w firmie,żeby dostać wolny dzionek,a nie mogę żadnego info dorwać.
Lwg.

-
Komandos333 - Świeżak
Siema Komadosie
Tak jak Caliber pisze u nas również ciężko z ekipą, wszystko się posypało.
Z czasem też ciężko, przynajmniej u mnie, ale myślę, że nie tylko. W sierpniu to o weekendzie wolnym mogę pomarzyć. Poprzedni weekend cały kawalerski, następny również, a kolejny to dwa wesela i poprawiny. Masakra
A do tego dochodzi życie codzienne
Pozdro

Tak jak Caliber pisze u nas również ciężko z ekipą, wszystko się posypało.
Z czasem też ciężko, przynajmniej u mnie, ale myślę, że nie tylko. W sierpniu to o weekendzie wolnym mogę pomarzyć. Poprzedni weekend cały kawalerski, następny również, a kolejny to dwa wesela i poprawiny. Masakra

A do tego dochodzi życie codzienne

Pozdro
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Witam. Po 14(praca) startuję na spokojnie zobaczyć co się dzieje w na zlocie w Krotoszynie. Może jest ktoś chętny. Do 14 nie będę miał internetu więc proszę dzwonić. Nr kontaktowy 606694823. Pozdrawiam.
CBR F2 - GSXR 600 k2 - Z750
- lorek100
- Świeżak
Moze jutro jakas rundka?? chetny ktos?
Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Jesli pogoda dopisze to w tygodniu mozna posmigac. Byleby jak najpóźniejsza pora, bo mam mega duzo roboty ostatnio.
sznajdi a moze wieczorne latanko po miescie zakonczone jakims zarciem? 

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
sznajdi rozumiem Cię doskonale co do wolnego czasu,mam tak samo,dlatego też nie należę już do klubu,gdzie obecność obowiązkowa
Dziś był zlot w Grodzisku,fajna traska.
Na Maltę wpuszczali po 19/30 ze względu na mistrzostwa.
A co do zakończenia w Pozku,to ma być pod koniec września.
A tera takie info z wyprzedzeniem miesięcznym.
Ktoś chętny na zakończenie w Lednicy? (40km.od Pozka) Jak Poznań będzie czasem w tej samej dacie to można z powrotem wlecieć na Maltę,parade ja osobiście bym ominął,już na ten rok starczy takich ogromnych parad,bo taka raczej będzie.Link do plakatu imprezy :
http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl/images/stories/lednica2010.png (otwórz link)
No ale to za miesiąc dopiero.W tym miechu też tylko w tygodniu i to następnym mogę pośmigać.Nadzieja,żeby wrześniowy grafik był łaskawy
Lwg

Dziś był zlot w Grodzisku,fajna traska.
Na Maltę wpuszczali po 19/30 ze względu na mistrzostwa.
A co do zakończenia w Pozku,to ma być pod koniec września.
A tera takie info z wyprzedzeniem miesięcznym.
Ktoś chętny na zakończenie w Lednicy? (40km.od Pozka) Jak Poznań będzie czasem w tej samej dacie to można z powrotem wlecieć na Maltę,parade ja osobiście bym ominął,już na ten rok starczy takich ogromnych parad,bo taka raczej będzie.Link do plakatu imprezy :
http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl/images/stories/lednica2010.png (otwórz link)
No ale to za miesiąc dopiero.W tym miechu też tylko w tygodniu i to następnym mogę pośmigać.Nadzieja,żeby wrześniowy grafik był łaskawy

Lwg

-
Komandos333 - Świeżak
Wita. Może ktoś chęty na dzisiejsze popołudnie lub wieczór,zapowiadaja całkiem ładną pogode.
sznaji, caliber flay, i reszta swiata ruszac dupska i jedziemy gdzieś bo moze byc to ostatni ładny weekend, dajcie znać czy ktoś chętny. pozdro
sznaji, caliber flay, i reszta swiata ruszac dupska i jedziemy gdzieś bo moze byc to ostatni ładny weekend, dajcie znać czy ktoś chętny. pozdro
-
Marcin ZX6R - Świeżak
Panowie, Panie
pochwalÄ™ siÄ™
znowu mnie kierowca nie widział i wymusił pierwszeństwo....
Ja żyję, motor ist dead.
Patrzcie na tych wszystkich kierowców, co stoją na skrzyżowaniach...to że stoją nie znaczy że was widza (nawet jeśli jedziecie wolno 60-80 km/h). W ostatniej chwili wam wyjadą i staną na skrzyżowaniu niwecząc jakąkolwiek drogę ucieczki czy wyratowania się z danej sytuacji.
Ja mam szczęście w nieszczęściu. Przechodzę przez to drugi raz, z minimalnymi uszczerbkami na zdrowiu...Zastanawiam się czy będzie ten TRZECI RAZ i co wtedy?!
Dla mnie sezon się zakończył.
Wam wszystkim życzę dużo lepszego zakończenia i do zobaczenia w następnym sezonie, bo jeździć będę
lewa w górze 
pochwalÄ™ siÄ™

Ja żyję, motor ist dead.
Patrzcie na tych wszystkich kierowców, co stoją na skrzyżowaniach...to że stoją nie znaczy że was widza (nawet jeśli jedziecie wolno 60-80 km/h). W ostatniej chwili wam wyjadą i staną na skrzyżowaniu niwecząc jakąkolwiek drogę ucieczki czy wyratowania się z danej sytuacji.
Ja mam szczęście w nieszczęściu. Przechodzę przez to drugi raz, z minimalnymi uszczerbkami na zdrowiu...Zastanawiam się czy będzie ten TRZECI RAZ i co wtedy?!
Dla mnie sezon się zakończył.
Wam wszystkim życzę dużo lepszego zakończenia i do zobaczenia w następnym sezonie, bo jeździć będę

Samotna pasażerko odkręć gaz.
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł
)

-
Inna - Świeżak
Caliber pomysł idealny, może wtorek lub środa?
Inna, ale masakryczna sprawa... tak jak w zeszłym roku....
przykro mi z powodu sprzętu, ale ważne że Tobie się nic nie stało.
Inna, ale masakryczna sprawa... tak jak w zeszłym roku....

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Inna ale musisz dostrzec jakis pozytyw tej sytuacji... co sezon to nowy motocykl
sznajdi ja ze szwagrem jestesmy za. zobaczymy jakie beda prognozy. pozdro

sznajdi ja ze szwagrem jestesmy za. zobaczymy jakie beda prognozy. pozdro
Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
caliber1986 napisał(a):Inna ale musisz dostrzec jakis pozytyw tej sytuacji... co sezon to nowy motocykl....
pozdro
Taaa pozytywy?! Ekspertka w odzyskiwaniu kasy od ubezpieczalni!!!!!

Choć fakt mogę sobie potestować sprzęty:) Teraz już wiem, że kolejnej V-ki nie chcę

Ale z drugiej strony jak mam znowu przechodzić przez etap poszukiwania sprzęta, oglądania tych wszystkich "bezwypadkowych" to mi się odechciewa....
Co ja pitolę i tak będzie kolejny sprzęcior, bo co ja innego będę robić w te pogodne weekendy

Zastanawiam się tylko co będzie przy trzecim razie, bo ponoć do trzech razy

Samotna pasażerko odkręć gaz.
)

-
Inna - Świeżak
Inna.. dobrze ze tobie nic nie jest.. a moto sie znajdzie.. hehe
dawno mnie nie bylo. co tam u was poznaniaki slychac? niebawem zawitam do pozka to moze tez wpadne na jakiego spota.. albo na jaki bro sie ustawimy w koncu..
dawno mnie nie bylo. co tam u was poznaniaki slychac? niebawem zawitam do pozka to moze tez wpadne na jakiego spota.. albo na jaki bro sie ustawimy w koncu..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
siema. A ja wlasnie ogladalem i w srode i czwartek ma byc przyzwoicie, tak wiec wstepnie proponuje środe wieczór. ?? 

Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Witka.
Zauważam poruszenie
Chętnie bym dołączył,ale dopiero w niedziele po 17 mogę...Jak by były jakieś plany na niedzielny wieczór to wstępnie przystaję 
Zauważam poruszenie

-
Komandos333 - Świeżak
Kurna. Pogoda sredniawa. Zapowiadaja deszcze jeszcze na dzis. Zobaczymy jak sie ułoży pod wieczór. Wstepnie mozemy wystartowac o 21. no ale jak sie zpierdzieli pogoda to odpuszczamy.
Dla chetnych: dzis 21.00 Biedronka na bukowskiej obok King Crossa. Zrobila sie pogoda
Dla chetnych: dzis 21.00 Biedronka na bukowskiej obok King Crossa. Zrobila sie pogoda

Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
No i polatane
)) 

Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości