A co wy na spotkanie społeczności "ścigacza.pl" ?
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
A co wy na spotkanie społeczności "ścigacza.pl" ?
Można by było zorganizować różne edycje np. w Krakowie ( Kryspinów ) lub w Warszawie Można by było się poznać i jak to powiadają zintegrować Kto by reflektował ?
- speedfighter636
- Świeżak
To powinno byc miejsce w centrum Polski tak by bylo najbardziej sprawiedliwie
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
caliber1986 napisał(a):To powinno byc miejsce w centrum Polski tak by bylo najbardziej sprawiedliwie
Miałeś na myśli chyba Centrum Wielkopolski !!! hehe
Pozdrawiam
ZZR 600 . Suzuki GSX-R 750 ,
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
-
kark - Świeżak
No dobra Ale ja tam jestem za Krakowem xD Chyba, że ktoś planuje coś to niech da znać wpadnę Chyba, że mnie nie będą chcieć
- speedfighter636
- Świeżak
były już dobre ścigaczowe melanże, wystarczy chcieć i wszystko można ogarnąć, ale na jakąś ogromną imprezę bym nie liczył...
ogólnie lepiej żeby ekipa była mała i ciekawa niż szary tłum pytających co na first bike...
ogólnie lepiej żeby ekipa była mała i ciekawa niż szary tłum pytających co na first bike...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Łobuz napisał(a):Ja jestem zawsze chętna, żeby się integrować, pod warunkiem, że znajdzie się "przewoźnik".
Szlag mnie trafia, że nie ma moto
Ja to bym Cie przewiozl...
@topic
Pomysl dobry, ale jesli te spotkanie ma byc promowane jako 'event userow ze scigacz.pl' to wydaje mi sie ze to wszystko powinno byc zorganizowane wlasnie przez redakcje. Inaczej to tylko takie nieoficjalne spotkanie
- Yukka
- Świeżak
Łobuz napisał(a):Ja jestem zawsze chętna, żeby się integrować, pod warunkiem, że znajdzie się "przewoźnik".
FZI to nie tak daleko od PZ Jak coś się ustawi to ja tam mogę. Parę razy już tak pomagałem hehe
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Takie imprezy w większym gronie są raczej nierealne.
A bo to pogoda a bo to ludziom nie pasuje termin a bo trzeba jechać 400km na spotkanie żeby sie nawalić i jeszcze trzeba wrócić do domu bo praca, nauka, dziecko trzeba nakarmić.... :> ale jak by było we Wrocku to ja spoko ;p
A bo to pogoda a bo to ludziom nie pasuje termin a bo trzeba jechać 400km na spotkanie żeby sie nawalić i jeszcze trzeba wrócić do domu bo praca, nauka, dziecko trzeba nakarmić.... :> ale jak by było we Wrocku to ja spoko ;p
Honda CBR 600 F4i user
(otwórz link)
(otwórz link)
-
patryk83 - Bywalec
dz1kson napisał(a):melvin napisał(a):
przypomnij sobie jak ty zaczynales ....
mówię o tym że warto się spotkać z ludźmi którzy sę udzielają, którzy są stałymi bywalcami itp. bo spotkać kogoś to napisał 3 posty to bida i tyle...
bo nawet nie ogarniesz kto jest kto...
równie dobrze można pojechać na pierwszy lepszy zlot...
sonthin
jakoś nie kojarzę cię żebyś po Piotrkowie latał...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Yukka napisał(a):Łobuz napisał(a):Ja jestem zawsze chętna, żeby się integrować, pod warunkiem, że znajdzie się "przewoźnik".
Ja to bym Cie przewiozl...
Przemo_rene napisał(a): FZI to nie tak daleko od PZ Jak coś się ustawi to ja tam mogę. Parę razy już tak pomagałem hehe
No widzicie, jak dziewczyna jest chętna to zawsze znajdą się chętni xD
melvin napisał(a): mówię o tym że warto się spotkać z ludźmi którzy sę udzielają, którzy są stałymi bywalcami itp. bo spotkać kogoś to napisał 3 posty to bida i tyle...
Och, całe szczęście, że naspamiłam więcej, niż trzy posty i bywam tu codziennie (stała bywalczyni!). Ołjeah! Czyli co, jadę?
gelo007 napisał(a): znów mam ochote porzygać przez okno!
Porzygamy razem? Coś ta poranna kawa mi dzisiaj nie smakowała. Nie wiem, co było w tej śmietance do kawy...
KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe