Extrememoto 19-20 lotnisko Bemowo!!!
No jasne, że się wybiera ;p Hmm.. czy ktoś z lubelskiego śmiga ? :>
No speed, no risk, no fear - no fun ! :]
'Ej, Boże, na motorze weź mnie a może na hardcore'ze, byle nie we śnie... ' - STC
'Ej, Boże, na motorze weź mnie a może na hardcore'ze, byle nie we śnie... ' - STC
- IAmWhoIAmJustAgnieszka
- Świeżak
IAmWhoIAmJustAgnieszka napisał(a):No jasne, że się wybiera ;p Hmm.. czy ktoś z lubelskiego śmiga ? :>
pojechalbym, ale moim skuterem ze srednia predkoscia 60 km/h to troche niemrawo

-
harry89 - Bywalec
No ja też mam ochote jechać,miałem jechać z szafą,ale nie wiem co to wyjdzie
Właśnie jak ktoś jedzie samochodem z wielkopolski to również sie chętnie zabiore 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
- tobiasz2007
- Świeżak
Prośba do warszawiaków: możecie mi napisać jak dojechać autobusem/tramwajem/cokolwiek-tam-jeszcze-jeździ spod dworca centralnego na bemowo? będę pociągiem jechał, a nie mam zamiaru na taxi się wykosztować. i jak to jest z biletami? kupne w kiosku/u kierowców? jest coś takiego jak bilet jednodniowy na całą komunikację miejską?
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
michael napisał(a):Prośba do warszawiaków: możecie mi napisać jak dojechać autobusem/tramwajem/cokolwiek-tam-jeszcze-jeździ spod dworca centralnego na bemowo? będę pociągiem jechał, a nie mam zamiaru na taxi się wykosztować. i jak to jest z biletami? kupne w kiosku/u kierowców? jest coś takiego jak bilet jednodniowy na całą komunikację miejską?
Jasne że możemy. Nie wiem czy znasz cokolwiek warszawe czy ni w ząb ale najprosciej w/g mnie to bedzie wsiąść w tramwaj lini 24 jadący w kierunku ochoty (pl. zawiszy) i jechac nim do samego konca. Tam bedziesz mogł podjechac 1 przystanek tramwajem do samego lotniska lub poprostu sie przejsc. jak bys juz z niego wysiadł to kieruj sie w kierunku Carfura. Trafisz napewno. oczywiscie dróg jest jeszcze wiele ale w ta bedzie dosc szybko. Lotnisko to przystanek "piastów śląskich" ( o ile nie pomyliłem) a co do biletów to najlepszą opcja bedzie chyba bilet dobowy. Mozesz na nim śmigać wszystkim co tylko nalezy do komunikacji miejskiej (tramwaje, autobusy, metro) koszt biletu to 7,20 normalny 3,60 ulgowy. jesli masz jeszcze jakies pytania to smiało. Pozdro
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
Dobra to ja sie wogole nie orientuje w Wawie, kompletnie nic
To tak. Jade pociagiem do dworca centralnego i pozniej czym lepiej : autobusem czy tramwajem ? Gdzie kupic ten bilet dobowy ? Kiosk ? Prosilbym o jakas mapke jesli mozna..... Gdzie dokladnie jest to lotnisko.
Wiem, ze siara pytac ale co zrobie ?

To tak. Jade pociagiem do dworca centralnego i pozniej czym lepiej : autobusem czy tramwajem ? Gdzie kupic ten bilet dobowy ? Kiosk ? Prosilbym o jakas mapke jesli mozna..... Gdzie dokladnie jest to lotnisko.
Wiem, ze siara pytac ale co zrobie ?

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe