Do ludzi z lubelskiego i okolic !
-
witoldjusz - Świeżak

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
ja tam bym proponował przejazd przez profesjonalnie wydeptany przez konie i działkowiczów tor motocrossowy 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
haha jak dasz rade kółko wykręcic na torze zxem to zapraszam
no mamy generalnie 2 -3 tory w okolicy
ten koło mnie był kiedys w dobrej formie potem zaczeli go przerabiac jak tylko usypali górki i wyjeździli spychaczami (czyli połowa pracy) działkowcy zaprotestowali i tor nie został dokonczony. ale ja tam wyjeździłem pół swojego życia spędzonego na moto
ale teraz wpuscili konie ;/ i przed zima jak było błoto konie wydeptały nasssrały i teraz takie wertepy ze ja katem raz wjechałem i sobie odpusciłem ;P a kiedys pamietam dobre czasy toru...

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Masz henio na myśli, ten co był tutaj koło działek nad Bugiem przed Orchówkiem zaraz?
Fakt, był bardzo fajny tor, sam nie jeździłem, ale Wójo z Orchówka go sobie bardzo chwalił jak jeszcze Jawę 350 tam piłował
hehe a Kaniuszy drugi tor mamy koło młyna przy Lubelskiej xD

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
śmiejesz się, a ja nie wiem o co chodzi
o jedynym torze na którym mógłbym pośmigać wiem, że jest w Lublinie i się w tym roku wybieram
Btw, jak będę się wybierał nad białe (motorem czy nawet samochodem) to dam znać, można się zgadać na jakieś bro czy tymbarka

o jedynym torze na którym mógłbym pośmigać wiem, że jest w Lublinie i się w tym roku wybieram

Btw, jak będę się wybierał nad białe (motorem czy nawet samochodem) to dam znać, można się zgadać na jakieś bro czy tymbarka

Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
noo ziemniaka ktos wykupił i maja go na piaskownie przerobic ;/ wiec jezeli juz nie zaczeli to lada chwila zaczną go rozkopywać ;/ i zostanie tylko tor w żłobku bo i taki istnieje 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
haha noo niestety
zaraz lasy wykarczują i całkiem nie bedzie gdzie jeździc ;P na glinkach dostaniesz wędką po kasku, w orchówku konie płoszysz , zimnicki - piaskownia (chyba ze jakas fajna zrobą
) a w lesie lesniczy straszy
nie ma gdzie latać ;/

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
na glinkach to mnie ganiali z kijami. CR robiło HUKU a potem ryby nie brały, a jak jeszcze Henio przejechał katem a ja CR to już wogóle można było pakować sprzęt wędkarski
.
Latać jest gdzie Heniu, tylko zawsze ktoś nam przeszkodzi. Nie raz miałem przygody ze strażą leśną...
Nie zaponajcie o torze w żłobku małym

Latać jest gdzie Heniu, tylko zawsze ktoś nam przeszkodzi. Nie raz miałem przygody ze strażą leśną...
Nie zaponajcie o torze w żłobku małym

-
grunder - Mieszkaniec forum
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Ja na Glinkach w listopadzie byłem, to widziałem jak quadami szaleli i nie specjalnie ktoś tam ich ganiał ;D sam kawą przejechałem przy wędkach dość blisko i jakoś szyszką nie dostałem ;D haha a tutaj nad Bugiem przy oczyszczalni nie jeździcie?
Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
no to juz zalezy na kogo sie trafi
ja na glinkach w jedna strone jechałem nie to ze ciagle w kółko i ktos juz wyklinał za mną
a czasem sie jeździ 5 X obok wędkarzy i nic
haha twoja kawa to chodzi jak skuterek przy moim kacie
także wiesz
co do oczyszczalni tam tak jebie że sie jeździc nie da ;D pełno gówna lezy. tam jedynie co fajnie mozna wheelie potrenowac bo są dosyc równe proste ;D to juz lepsza frajda to suchawski gosciniec i te rejony
pełno scieżek i niektóre dosyc fajne technicznie są
wyprofilowane serpentyny są np
ale kiedys nam łosie wyskoczyły xd i ciekawie to mogło sie nie skonczyc 

co do oczyszczalni tam tak jebie że sie jeździc nie da ;D pełno gówna lezy. tam jedynie co fajnie mozna wheelie potrenowac bo są dosyc równe proste ;D to juz lepsza frajda to suchawski gosciniec i te rejony

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe