SPOTY POZNAŃ
no to jak ?? kto robil foty???
komandos wiem ze Ty robiles wiec poprosze o wysyłanie mi na hugo2003@wp.pl
Oczywiscie reszete tez poprosze !!
komandos wiem ze Ty robiles wiec poprosze o wysyłanie mi na hugo2003@wp.pl
Oczywiscie reszete tez poprosze !!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Witka Mam parę fotencji,ale szału nie ma....malutko tego...
Hugo wysłane .Za tydzień wezmę pasażera z aparatem to się napstryka milimetr po milimetrze A ogólnie jak? Moim skromnym zdaniem najmniej zorganizowana parada na jakiej byłem...samowolka ,totalna klapa,jeżeli chodzi o paradę,bo np.ksiądz był spoko ziomek W każdym razie miło było poznać choć kilku z Was.A tak z innej beczki,to jak się uda np.na Lednicę razem wybrać,to proponuję bardziej zwarcie,bo dziś w sumie wyszło,że każdy leciał sam L.W.G.
Hugo wysłane .Za tydzień wezmę pasażera z aparatem to się napstryka milimetr po milimetrze A ogólnie jak? Moim skromnym zdaniem najmniej zorganizowana parada na jakiej byłem...samowolka ,totalna klapa,jeżeli chodzi o paradę,bo np.ksiądz był spoko ziomek W każdym razie miło było poznać choć kilku z Was.A tak z innej beczki,to jak się uda np.na Lednicę razem wybrać,to proponuję bardziej zwarcie,bo dziś w sumie wyszło,że każdy leciał sam L.W.G.
-
Komandos333 - Świeżak
Fot jeszcze nie widzialem ale z gory dzieki!!! no tez myslalem ze polecimy w jakims "szyku "zwartym ale tylko Fly-a widzialm jak sie tam gdzies kolomnie krecil co jakis czas.... byl ktos w samej motorowni?? jak bylo ? bo ja odrazu z marszu sie ulotnilem
jak jechalem kolo 9:00 to chyba duzo sprzetow wracalo z motorowni... co do ksiedza to faktycznie ASIOR:D dzieki za spedzenie czasu i moze do Legnicy...
jak jechalem kolo 9:00 to chyba duzo sprzetow wracalo z motorowni... co do ksiedza to faktycznie ASIOR:D dzieki za spedzenie czasu i moze do Legnicy...
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
witam, ma ktoś ochote dzisiaj polatać po pozku lub okolicy? Jak co 69681703 ,prosze o info, jak nie odbieram to znaczy ,że latam ;0 wtedy prosze o wysłanie sms'a, jak się zatrzymam to odrazu oddzwonie
- Shogun80
- Świeżak
Witam.
McFly Lednica jest w sobotę 25.09. na 12.Kilka postów powyżej jest na ten temat.
Jeżeli chodzi o polatanie,to nie dam rady w tym tygodniu,dopiero w sobotę
No to czas coś zorganizować pomału,bo do soboty minie jak film w kinie
McFly Lednica jest w sobotę 25.09. na 12.Kilka postów powyżej jest na ten temat.
Jeżeli chodzi o polatanie,to nie dam rady w tym tygodniu,dopiero w sobotę
No to czas coś zorganizować pomału,bo do soboty minie jak film w kinie
-
Komandos333 - Świeżak
Pogoda ma byc do dupy w sobote :/ ale jak bedzie si to ja i moj zlamany palec piszemy sie na wypadzik )
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
Kurde...jedyny deszczowy dzion tego tygodnia faktycznie ma to być sobota Ale jestem dobrej nadziei,bo jeszcze nie trafiłem na deszcz na zlocie,tylko raz parę kropli w powrocie.Miesiąc temu w robocie zaznaczyłem tą sobotę jako wolną więc pogoda będzie Mało tego,za 2 tygodnie też będzie bez deszczu....no bo jest zlot w Środzie Wlkp.... Lwg.
-
Komandos333 - Świeżak
Sznajdi,wiadomo że jeżeli nie będzie padać to jadę bankowo do Lednicy.Nie po to miesiąc temu załatwiałem wolne Hugo oszczędź się,dasz rade do południa się wykurować,a wieczorem sobie poprawisz dla zdrowotności.Tym bardziej,że takich zorganizowanych imprez została nam garsteczka w tym sezonie.Dla mnie to najsilniejszy z nałogów,i nie będę z nim walczył,oczywiście nie zawsze można...niestety...
Właśnie wynalazłem,że 25 również jest zakończenie w Szamotułach.Jeżeli nie będzie padać mamy szansę również i ten zlot zaliczyć,gdyż godz.rozpoczęcia to 17.No wiec mamy 3 imprezy w najbliższym czasie.Więcej info z mojej str.wiadomo gdzie
Zatem do zobaczyska
Właśnie wynalazłem,że 25 również jest zakończenie w Szamotułach.Jeżeli nie będzie padać mamy szansę również i ten zlot zaliczyć,gdyż godz.rozpoczęcia to 17.No wiec mamy 3 imprezy w najbliższym czasie.Więcej info z mojej str.wiadomo gdzie
Zatem do zobaczyska
-
Komandos333 - Świeżak
Rowniez czekam na info!!!
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
Powitać.
Cieszy mnie,że jest jakieś zainteresowanie sobotą.Co najważniejsze,w telewizji zmienili pogodę,w związku z czym ma być cieplutko
Startowe miejsce spotkania,większością głosów jest na Lotosie na Śródce o godz.11 w celu zapoznawczym.Przewidywane oczekiwanie na spóźnialskich do 11.20.Przy okazji dla przypomnienia 9więcej nie nawracam ),troszke więcej bieżących info na:
http://komandos333-lubon.phorum.pl/index.php?sid=35ab00138e52891f0c3e4c2753f39acd (otwórz link)
No to do zobaczyska
Cieszy mnie,że jest jakieś zainteresowanie sobotą.Co najważniejsze,w telewizji zmienili pogodę,w związku z czym ma być cieplutko
Startowe miejsce spotkania,większością głosów jest na Lotosie na Śródce o godz.11 w celu zapoznawczym.Przewidywane oczekiwanie na spóźnialskich do 11.20.Przy okazji dla przypomnienia 9więcej nie nawracam ),troszke więcej bieżących info na:
http://komandos333-lubon.phorum.pl/index.php?sid=35ab00138e52891f0c3e4c2753f39acd (otwórz link)
No to do zobaczyska
-
Komandos333 - Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Daj spokój.Na pewno nadążysz....no chyba,że latasz poj.50...Jazda w większej grupie wygląda nieco inaczej niż w 2 czy solo.Prędkość nie jest wtedy szalona,taka żeby cała ekipa jechała w szyku.Śmiało dawaj.
-
Komandos333 - Świeżak
Wojtas w grupie pojedzie inwalida wiec predkosc na pewno bedzie odpowiednia
-
caliber1986 - Bywalec
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości