Zobacz wątek - chetni do wspólnego polatania na scigaczach grojec, tarczyn
NAS Analytics TAG

chetni do wspólnego polatania na scigaczach grojec, tarczyn

Chcesz zaprosić innych na imprezę? Nie zapomnij dodać jej do Kalendarium: http://www.scigacz.pl/Dodaj,impreze,3058.html i zapostować na https://www.facebook.com/zloty.imprezy
Byłeś na zlocie i chcesz się podzielić wrażeniami?
_________

chetni do wspólnego polatania na scigaczach grojec, tarczyn

Postprzez Świrus » 10/2/2008, 20:04

witam szukam ludzi z grójca tarczyna i okolic z którymi mozna sie ustawic na wspólne wypady jak np na bemowo na otwarcie. posiadam suzuki gsxr 600 z 97r. zebrałem juz mała grópke sposród kumpli i jest nas ok 10 ale czym wiecej tym lepiej . kontakt gg 10510943
pozdrawiam swirus
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
Świrus
Świeżak

Postprzez Janek_ » 12/2/2008, 13:30

ja z dwoma kumplami śmigamy w Łazach/Magdalence, tak wiec po drodze byście mieli ,to chętnie się dołączymy.Pod MAxiumusem Nadarzynie też sporo osób jeździ.
Honda Hornet 600 02' & Yamaha DT
Janek_
Świeżak

Postprzez Świrus » 12/2/2008, 19:21

to napewnoi bedziemy w katakcie napewno bedzie niezła zabawa
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
Świrus
Świeżak

Postprzez scigant » 16/3/2008, 12:03

Napiszcie priva o ktorej bedziecie lecice na bemowo, poniewaz mieszkam rowniez przy trasie tzn w poblizu aleji krakowskiej. Na bemowo wybieram sie na parade, czy wczesniej polece zobaczymy jak z pogoda i czasem bedzie.
Byc moze wydzwonie dwoch znajomych by polecieli na Bemowo, ale jak mowie kwestia tego jak z czaasem stac bedziemy...czekam na wiesci.
W niedziele byc moze polece z ludzmi z Wawy na Jasna Gore na msze i otwarcie sezonu, wiec rowniez zapraszam (szczegolow nie znam....ale jestem w kontakcie z chlopakami)....chodz to nic pewnego(do Czestochowy jeszczez na sztywno sie nie umowilem) bo zaswiatala mi mysl zeby wyskoczyc na wickend do Wilna na 2oo.
Pozdrawliaju
--->100 tys kobiet moze chcialo by byc ze mna, ale zadna nie przedstawi mnie matce napewno<---
scigant
Świeżak

Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe