chetni do wspólnego polatania na scigaczach grojec, tarczyn
• Strona 1 z 1
chetni do wspólnego polatania na scigaczach grojec, tarczyn
witam szukam ludzi z grójca tarczyna i okolic z którymi mozna sie ustawic na wspólne wypady jak np na bemowo na otwarcie. posiadam suzuki gsxr 600 z 97r. zebrałem juz mała grópke sposród kumpli i jest nas ok 10 ale czym wiecej tym lepiej . kontakt gg 10510943
pozdrawiam swirus
pozdrawiam swirus
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
-
Świrus - Świeżak
Napiszcie priva o ktorej bedziecie lecice na bemowo, poniewaz mieszkam rowniez przy trasie tzn w poblizu aleji krakowskiej. Na bemowo wybieram sie na parade, czy wczesniej polece zobaczymy jak z pogoda i czasem bedzie.
Byc moze wydzwonie dwoch znajomych by polecieli na Bemowo, ale jak mowie kwestia tego jak z czaasem stac bedziemy...czekam na wiesci.
W niedziele byc moze polece z ludzmi z Wawy na Jasna Gore na msze i otwarcie sezonu, wiec rowniez zapraszam (szczegolow nie znam....ale jestem w kontakcie z chlopakami)....chodz to nic pewnego(do Czestochowy jeszczez na sztywno sie nie umowilem) bo zaswiatala mi mysl zeby wyskoczyc na wickend do Wilna na 2oo.
Pozdrawliaju
Byc moze wydzwonie dwoch znajomych by polecieli na Bemowo, ale jak mowie kwestia tego jak z czaasem stac bedziemy...czekam na wiesci.
W niedziele byc moze polece z ludzmi z Wawy na Jasna Gore na msze i otwarcie sezonu, wiec rowniez zapraszam (szczegolow nie znam....ale jestem w kontakcie z chlopakami)....chodz to nic pewnego(do Czestochowy jeszczez na sztywno sie nie umowilem) bo zaswiatala mi mysl zeby wyskoczyc na wickend do Wilna na 2oo.
Pozdrawliaju
--->100 tys kobiet moze chcialo by byc ze mna, ale zadna nie przedstawi mnie matce napewno<---
- scigant
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe