Czy cross nie bedzie za mały
• Strona 1 z 1
Czy cross nie bedzie za mały
Witam chciałbym zakupić crossa chinskiego, bo na lepszego mnie nie stać, i nie wiem czy nie będzie za mały mam 180cm wzrostu, a wysokosc siodełka jest na 74cm ogolna wysokosc crossa to 1 metr. I chciałbym sie dowiedzieć czy nie bedzie dla mnie za mały, a jak bedzie to jaki polecacie do 1.500zł
http://allegro.pl/cross-608-125cc-4-biegi-solidny-mocny-lampa-raty-i6077129512.html (otwórz link)
Prosze zapoznaj sie z dzialami, zanim zalozysz temat. Przenosze. Rosiboj
http://allegro.pl/cross-608-125cc-4-biegi-solidny-mocny-lampa-raty-i6077129512.html (otwórz link)
Prosze zapoznaj sie z dzialami, zanim zalozysz temat. Przenosze. Rosiboj
- marcin-ka
- Świeżak
Jeżeli na nic lepszego Cię niż chinol "nie stać". To tym bardziej nie stać Cię na łożenie takiej śmiesznej w sumie kwoty na jakikolwiek motocykl crossowy. 1500 to nawet dobry szlif z remontem nie kosztuje
...

Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
Ten "kross" to zabawka, ale w sumie w takich pieniadzach to tylko o zabawkach mozesz myslec a nie o motocyklu.
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
Przyszło mi jeszcze do głowy coś takiego, że mógłbyś dozbierać kilka stówek i może Yamaha DT80 w dobrych pieniądzach i niezłym stanie by się trafiła?
Da się taką pokonać kilka przeszkód, wjechać tu i tam, ale co jest najważniejsze, to ma to w miarę przyzwoite wymiary jak na Twój wzrost.
Maszyna niestety starszego sortu, ale za to sprawna bije na łeb te chińskie padliny.
Da się taką pokonać kilka przeszkód, wjechać tu i tam, ale co jest najważniejsze, to ma to w miarę przyzwoite wymiary jak na Twój wzrost.
Maszyna niestety starszego sortu, ale za to sprawna bije na łeb te chińskie padliny.
DR125se
- sito79
- Świeżak
jak dobrze poszuka, to za granica znajdzie i w 2000- 2500pln zmiesci sie z jamaho DT125 taka starsza, koniec lat 70tych lub poczatek 80tych, ale to juz motur terenowy z prawdziwego zdarzenia i polata, nawet mimo ze dwusuw to dosc niezawodne.
Mielismy (w sumie dalej wisi na schodach) dt125 z 1977 roku, kupiona za 200euro, naperdalal na zlotach na niej kazdy jak popadlo, we dwoch we trzech w pieciu, i nic nie bylo w stanie jej zabic.
Na razie zatrzymal ja zerwany lancuch
:D
Mielismy (w sumie dalej wisi na schodach) dt125 z 1977 roku, kupiona za 200euro, naperdalal na zlotach na niej kazdy jak popadlo, we dwoch we trzech w pieciu, i nic nie bylo w stanie jej zabic.
Na razie zatrzymal ja zerwany lancuch

-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość