Supermoto 125
• Strona 1 z 1
Supermoto 125
Witam Pany ! Jestem nowy, więc proszę mnie nie besztać tam na dole
tak jak w temacie chodzi mi o Husqvarne 125. Nie ukrywam, że trochę się zraziłem do tego sprzętu gdy zobaczyłem cenę. Huske chciałbym w supermoto i moje pytanie brzmi czy nie lepiej było by kupić owy sprzęt w full crossie a dopiero potem w garażowym zaciszu sobie powoli przerabiać, czy to w ogóle ma jakiś sens ? ceny takiego supermociaka jak patrzyłem wachają się od 5000 zł do 10000 zł a huska w full crossie od 3000 zł do 5000 zł, stąd moje zawachanie. Biorę każde zdanie pod uwagę, dzięki i Pozdrawiam
PS: Jeśli gdzieś popełniłem błąd prosze mnie poprawić 

- NaughtyRider
- Świeżak
Różnica w cenie wynika z jednego ale jak ważnego faktu, a mianowicie: HOMOLOGACJA. Full crossa nie zarejestrujesz, a na resztę odpowiedz sobie już sam
. Z supermoto polecam Yamaha XT 125 X, mam taka i jestem zadowolony, a i mieści sie w budżecie do 5000+.

- szaol20
- Świeżak
A na przykład modele: WR czy WRE ? Obydwie mają homologację z tego co udało mi się dowiedzieć
Dziękuję za odpowiedź 

- NaughtyRider
- Świeżak
Yamaha WR 125 piękny model
też ma bardzo dużo dobrych opinii, ale jak to bywa wszystko zależy od budżetu. Jeżeli chodzi o HOMOLOGACJĘ to zasada jest prosta i bardzo ogólna: jak dany pojazd ma tablice rejestracyjną i światła to musi mieć homologację
. Tak ogólnie mówiąc.

- szaol20
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość