DT czy RS 125 ?
• Strona 1 z 1
DT czy RS 125 ?
Witam , mam 16 lat , 178 wzrostu , 75 kg . Poszukuje motocykla. Zastanawiam się nad kupnem yamahy DT lub aprilia rs 125 . Chcę raczej supermoto , ale nie wiem czym się sugerować . Rs troche mniej pali , sporo mocy , ale jak to sport to bardziej awaryjne . Yamaha DT pali więcej ale jest większa rajda z jazdy . Przy zakupie moto które ma mi posłużyć dwa lata patrzeć na rocznik ? zależy mi żeby moto się nie psuło , a silnik pracował równo . Oceńcie tą DT i podajcie swoja opinię czy warto . Z góry dzięki :)
http://sprzedajemy.pl/yamaha-dt125-r-sm ... e,36133982
http://sprzedajemy.pl/yamaha-dt125-r-sm ... e,36133982
- hark5
- Świeżak
nie wiem juz ile tematów było z dt 125 nie da się chyba zliczyć więc jak chcesz sie dowiedzieć warto poszukać a nie czekać na gotowe , ale juz powiem tak moto bardzo mało awaryjne porównując do rs-ki na dozowniku zjada mniej oleju z czego wydaje mi sie ze spalanie a olej wychodzą te 2 moto na 0 , silnik bdz równo chodził jak kupisz dobre moto trzeba na wszystko zwracać uwagę a najlepiej jechać moto oglądać z manometrem , a z tą dt co wysłałeś jest ładna mozesz jechać oglądać ale jest zarejestrowana na 50 jeżeli ty chcesz nią jeździc a masz tylko uprawnienia na 50 to powodzenia życzę
moto odblokowane ma około 30 km czyli juz kategoria A2 jest ogromna lewucha w papierach byle wypadek nie z twojej winy a to takie nie jest trudno uwierz , i masz przesrane wszystko , cała wina spada na ciebie i mozesz dostać naprawdę duże kary , ubezpieczyciel ci odszkodowania nie da bo lewucha w papierach za kary sam będziesz płacił za mandat tak samo
i tworzÄ… siÄ™ na prawde wielkie sumy
moto odblokowane ma około 30 km czyli juz kategoria A2 jest ogromna lewucha w papierach byle wypadek nie z twojej winy a to takie nie jest trudno uwierz , i masz przesrane wszystko , cała wina spada na ciebie i mozesz dostać naprawdę duże kary , ubezpieczyciel ci odszkodowania nie da bo lewucha w papierach za kary sam będziesz płacił za mandat tak samo
i tworzÄ… siÄ™ na prawde wielkie sumy
- Mp2011
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości