Jaki 125 na poczatek?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki 125 na poczatek?
Zastanawiałem sie czy lepiej dla mnie kupić scigacza ( czy tam turystyka na ulice ) czy crossa / enduro. Mieszkam w Gdyni więc terenów to prawie wgl nie ma. Najlepszą opcją jak dla mnie jest kupno Hyosung gt 125 np takiego http://olx.pl/oferta/hyosung-gt-hyosung ... cef831b5a0 lub CBR 125. Na motor chce przeznaczyć max 6k zł.
- bikemaniak
- Świeżak
- smallbigboy
- Świeżak
Ja je*ie kończe z pisaniem na tym forum bo to już sie chore staje co wy tu za wypociny i ironie piszecie do mnie, po co piszesz i dupe zawracasz jak nie masz nic do powiedzenia do tematu? Tam sie pytałem jaki motor 125, a tutaj co jest lepsze.
- bikemaniak
- Świeżak
Według mnie varadero a GT 125 to dwa różne typy '' motocykli '' ... Varadero nigdy nie znałem, nie widziałem wgl nie znałem tego motocykla więc nic o nim nie wiem, a wiem że ten hyosung jest nawet spoko. Jakbym miał kupić GT, to nówke za 13-15k czy taki http://otomoto.pl/oferta/hyosung-gt-hyo ... hjv63.html
? Widać że zadbany za 5...
? Widać że zadbany za 5...
- bikemaniak
- Świeżak
nie ogarniam cie trujesz dupe na tym forum co chwile jakis nowy temat napisz w tym samym ktoś ci odpowie nie musisz robic ciągle nowego i tez jestes jakis bez sęsu pytasz sie co kupić crossa enduro czy sciga czy co innego ale piszesz ze gt 125 fajne ktos ci cos oferuje varadero a ty próbujesz przekonać ze gt 125 i tak lepsze zdecyduj sie pierwsze co chcesz a potem sie pytaj jak ktoś może zadecydować jaki masz motor wybrać nawet wiedząc jaki masz teren sam musisz podjąć decyzje co lubisz chcesz hyosunga to kup chcesz sie cos o nim dowiedzieć to sprecyzuj pytanie .
- Mp2011
- Świeżak
Ty jesteś typem co truje dupe i wyzywa, w poprzednich moich postach tez spinałeś żyłke więc sie zamknij już człowieku i nie odpowiadaj, pytam sie tych co z miłą chcecia moga ze mna pogadać, wow dobry jesteś 58 postów czujesz sie kimś większym na tym forum wiec sztucznie nabijasz?
- bikemaniak
- Świeżak
Wyluzujmy - każdy początkujący ma żar neofity, bardzo dużo pomysłów i teorii nie popartych doświadczeniem i wiedzą. Sam pamiętam jaki byłem najarany po zrobieniu prawka A, z samego faktu że zdałem egzamin myślałem że pozjadałem wszystkie rozumy. Kolega pojeździ, ochłonie i zacznie mówić ludzkim głosem.
Koledzy polecają ci Hondę Varadero 125 i Hyosunga GT125, bo ze 125-ek to jedne z nielicznych motocykli, które wyglądają na dorosłe. Jaki wolisz styl - to już inna kwestia. Za mało napisałeś jak chcesz jeździć, więc nie dziw się, że odpowiedzi też nie są precyzyjne.
Koledzy polecają ci Hondę Varadero 125 i Hyosunga GT125, bo ze 125-ek to jedne z nielicznych motocykli, które wyglądają na dorosłe. Jaki wolisz styl - to już inna kwestia. Za mało napisałeś jak chcesz jeździć, więc nie dziw się, że odpowiedzi też nie są precyzyjne.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
To nie moge mieć dwóch? Zimny, motocyklu chciałbym używać głównie jako transport, lans i żeby sobie pojeździć np. na plaże w lato Może i polecają, ale czekam na kogoś kto mi dłuższą odpowiedzą wytłumaczy co i jak, ile pali, dźwięk silnika stockowego, i na co zwracać uwage.
- bikemaniak
- Świeżak
Za 6 kpln to ty się chłopie za bardzo nie polansujesz. Chyba że celujesz w mało rozgarnięte licealistki. Tym bardziej Hyosungiem, bo to takie jeździło typu sam rozsądek, po taniości, ale o przyzwoitej jakości. Znowu na plaże to raczej małe Wiadro, a do lansu CBR125.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Z całym szacunkiem, ale lans na 125 ?
Będziesz wyglądał jak przysłowiowy "Wiesiek" z teledysku disco-polo żyłujący pod sklepem przed widownią na ławeczce.
Chyba, że zamiast laNs-u miałeś na myśli las, to co innego
PS. Sorry za offtop, ale po prostu mnie to rozbawiło.
Tutaj masz ten motocykl nieco opisany:
http://www.scigacz.pl/Hyosung,GT125,rod ... 26743.html
Będziesz wyglądał jak przysłowiowy "Wiesiek" z teledysku disco-polo żyłujący pod sklepem przed widownią na ławeczce.
Chyba, że zamiast laNs-u miałeś na myśli las, to co innego
PS. Sorry za offtop, ale po prostu mnie to rozbawiło.
Tutaj masz ten motocykl nieco opisany:
http://www.scigacz.pl/Hyosung,GT125,rod ... 26743.html
-
A7 x - Świeżak
Haha wiedziałem ze spinka dupy będzie. Ten motocykl jest spory i mi się podoba ale to gusta. CBR na początek to raczej nie ale nie wiem. Gdyby ktoś " normalny " porównał mi je byłbym wdzięczny.
- bikemaniak
- Świeżak
- bikemaniak
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość