Szukam motocykla do 125 cm3. Do 2500 zł.
• Strona 1 z 1
Szukam motocykla do 125 cm3. Do 2500 zł.
Chciałbym, żeby był tani. Nie przeszkadza mi wiek. (Nie chciałbym tylko WSK. Wiem, że to świetny motocykl,ale zwyczajnie mi sie nie podoba)
Zależy mi na spalaniu poniżej 3.5 l. Najlepiej jakby to było 2-3 l.
Również chciałbym, żeby był mało awaryjny.
Wiem, że mam dużo wymagań jak na tę cenę, ale może coś się znajdzie.
Póki co mam Simsona s51. Jestem niesamowicie zadowolony z tego jak jeździ. Jedynym problemem jest to, że czesto się psuje :\ Jeździłem na wielu motocyklach, ale Simsona nic nie przebiło z przyjemności podczas jazdy
Gdyby się tak nie psuł, to bym nic nie kupował.
Zależy mi na czymś zwyczajnym. Nie potrzebuję ścigacza czy coś (choć gdyby był jakis z małym spalaniem to czemu nie). Szukam czegoś na przejażdżki 20-30 km.
Nie potrzebuję również ogromnej mocy,czy szybkości, choć mimo wszystko przydałoby się, żeby był mocniejszy i szybszy od simsona.
Przepraszam, jeśli dałem złą kategorię, lub złamałem jakiś punk regulaminu
Zależy mi na spalaniu poniżej 3.5 l. Najlepiej jakby to było 2-3 l.
Również chciałbym, żeby był mało awaryjny.
Wiem, że mam dużo wymagań jak na tę cenę, ale może coś się znajdzie.
Póki co mam Simsona s51. Jestem niesamowicie zadowolony z tego jak jeździ. Jedynym problemem jest to, że czesto się psuje :\ Jeździłem na wielu motocyklach, ale Simsona nic nie przebiło z przyjemności podczas jazdy

Zależy mi na czymś zwyczajnym. Nie potrzebuję ścigacza czy coś (choć gdyby był jakis z małym spalaniem to czemu nie). Szukam czegoś na przejażdżki 20-30 km.
Nie potrzebuję również ogromnej mocy,czy szybkości, choć mimo wszystko przydałoby się, żeby był mocniejszy i szybszy od simsona.
Przepraszam, jeśli dałem złą kategorię, lub złamałem jakiś punk regulaminu
- weibik
- Świeżak
Z nowszych motocykli to nic nie kupisz markowego no chyba że Chinola jakiegoś
Piszesz że do 125ccm hmm a jak by ciut więcej np MZ ETZ 150 fajny sprzęt i na pewno dużo szybszy niż simson w 2500zł powinieneś się zmieścić

Piszesz że do 125ccm hmm a jak by ciut więcej np MZ ETZ 150 fajny sprzęt i na pewno dużo szybszy niż simson w 2500zł powinieneś się zmieścić

Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość