KTM DUKE 125 - pierwszy serwis
• Strona 1 z 1
KTM DUKE 125 - pierwszy serwis
Drodzy koledzy,
Czy ktoś może się orientuje jak wgląda pierwszy przegląd pojazdu jak w temacie?
Dokładnie chodzi mi o to ile to kosztuje i czy jak mi równo stuknie 1000km to muszę lecieć na serwis?
Mam najechane 1014km i nie wiem czy wyciągać go z garażu bo do salonu na serwis dopiero za ok 2 tyg będę miał możliwość podjechać.
Pozdrawiam,
Czy ktoś może się orientuje jak wgląda pierwszy przegląd pojazdu jak w temacie?
Dokładnie chodzi mi o to ile to kosztuje i czy jak mi równo stuknie 1000km to muszę lecieć na serwis?
Mam najechane 1014km i nie wiem czy wyciągać go z garażu bo do salonu na serwis dopiero za ok 2 tyg będę miał możliwość podjechać.
Pozdrawiam,
- 2pacjg
- Świeżak
To przy tym serwisie z tego co się nie mylę odblokują ci duke, zmienią olej na inny bo teraz masz ten olej co jest stosowany przy dotarciu. A koszt ja na kwitkach mam 677zł, tylko że ja nie kupiłem nowego Duke więc tylko ci mówię co na kwitku mam. Tylko że nie pisze co zostało zrobione, tylko jest serwis napisane...
Ale zapewne podstawowe rzeczy takie jak filtry i oleje będą zmieniane.
Ale zapewne podstawowe rzeczy takie jak filtry i oleje będą zmieniane.
Suzuki SV650N FI
- Ajss
- Świeżak
Odblokują? co masz przez to na myśli?
Orientowałem się w cenie przeglądu i w moich okolicach (Belgia) jest to ok 200 euro.
Maxymalny przebieg do pierwszego przeglądu to 1500km więc spokojnie jeszcze można polatać
Orientowałem się w cenie przeglądu i w moich okolicach (Belgia) jest to ok 200 euro.
Maxymalny przebieg do pierwszego przeglądu to 1500km więc spokojnie jeszcze można polatać

- 2pacjg
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości