Pomoc w poszukiwaniach pierwszego motocykla
• Strona 1 z 1
Pomoc w poszukiwaniach pierwszego motocykla
Hej, mam 16 lat, 180 cm wzrostu, kończę kurs na prawo jazdy A1, szukam motocykla 125cc do 9500 zł którym mógł bym troszku pojeździć
, najważniejsze, aby był 4 suwem, będzie to pierwsza szosówka, którą zakupię (wcześniej miałem Crossa 125cc) myślałem nad
-Yamaha yzf R125 ( jednak nie mogę za cholerę znaleźć jakiegoś wiarygodnego ogłoszenia i rzetelnego sprzedawcy)
-Aprilla RS4 ( ciężko znaleźć w takiej cenie)
-KTM DUKE 125
Jestem otwarty na propozycje, i z góry dziękuję za pomoc

-Yamaha yzf R125 ( jednak nie mogę za cholerę znaleźć jakiegoś wiarygodnego ogłoszenia i rzetelnego sprzedawcy)
-Aprilla RS4 ( ciężko znaleźć w takiej cenie)
-KTM DUKE 125
Jestem otwarty na propozycje, i z góry dziękuję za pomoc

- KrzysiekS
- Świeżak
Ja bym brał Ktm'a Duke 125
Małe zgrabne (co nie znaczy że źle się siedzi czy też czujesz się jak na bmx'ie)
łatwo się jeździ i ma dobre heble więc do nauki wsam raz a i oczywiście jest dość mocny jak na 4t
co do dostępności motorków no to 4 miesięce wplecy
dokładnie wtedy było ich najwięcej na olx itd...
Aha obczaj też Yamaha WR 125 świetne supermoto bądź enduro
jeżeli wybrałbyś koła sm (supermoto) miałbyś fajny zgrabny motor który nie dużo pali a dostarcza naprawde wiele tysięcy kilometrów zabawy
Małe zgrabne (co nie znaczy że źle się siedzi czy też czujesz się jak na bmx'ie)
łatwo się jeździ i ma dobre heble więc do nauki wsam raz a i oczywiście jest dość mocny jak na 4t
co do dostępności motorków no to 4 miesięce wplecy

Aha obczaj też Yamaha WR 125 świetne supermoto bądź enduro
jeżeli wybrałbyś koła sm (supermoto) miałbyś fajny zgrabny motor który nie dużo pali a dostarcza naprawde wiele tysięcy kilometrów zabawy

Yamaha DT 50 > Aprilia RX 125 1998r
- dejavu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości