Pomoc
• Strona 1 z 1
Pomoc
Witam,
Zastanawiam się jaki motor wybrać jako swój pierwszy. Wcześniej miałem doświadczenie jedynie ze skuterem. Chciał bym aby wygląd jego był dość opływowy i fajnie by było alby to był jakiś japoniec bo bardzo podoba mi się ich wygląd.
Zastanawiałem się nad 2 motorami:
Honda CBR 125 R
Aprilia NRS
Może ktoś poda inny model bardziej pasujący na początki z jednośladowcami. Dodam że nie jestem dużej postury 184cm waga 55kg (wiem że to mało ale takie geny:D )
Zastanawiam się jaki motor wybrać jako swój pierwszy. Wcześniej miałem doświadczenie jedynie ze skuterem. Chciał bym aby wygląd jego był dość opływowy i fajnie by było alby to był jakiś japoniec bo bardzo podoba mi się ich wygląd.
Zastanawiałem się nad 2 motorami:
Honda CBR 125 R
Aprilia NRS
Może ktoś poda inny model bardziej pasujący na początki z jednośladowcami. Dodam że nie jestem dużej postury 184cm waga 55kg (wiem że to mało ale takie geny:D )
- Nucek
- Świeżak
Jeśli znasz się dobrze na motorach 2t to możesz brac je, gdyż niektórych użytkownikach tu piszali ze 2x w sezonie szło je rementować silnik ,
Ja po sporym namyśle wybrałem jednak cbr 125 na początek bo są 4t silniki
, a moja wiedza to zerowa
wiec z dala od silników 2T
Ja po sporym namyśle wybrałem jednak cbr 125 na początek bo są 4t silniki

- ciomasta
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości