Honda Varadero 125
• Strona 1 z 1
Honda Varadero 125
Witam !
Od poczatku miesiaca jestem posiadaczem prawa jazdy kat. A1.
Przymierzam sie do zakupu motocykla, a mianowicie bardzo moja uwage przykula "Honda Varadero 125".
Mialem juz okazje przejechac sie na owym motocyklu i wywarl na mnie pozytywne wrazenie.
Motocykl wydaje sie bardzo spory ale nie mialem problemu aby na nim usiedziec.
Chcialbym was prosic rowniez o pomoc, a mianowicie rozwazam miedzy gaznikiem, a wtryskiem.
Mam male obawy, poniewaz slyszalem, ze wtryski sa awaryjne, a jak sie zepsuja to jest spory wydatek.
Wiec chcialbym prosic was o wypowiadanie sie na temat tego motocykla, bylbym bardzo wdzieczny.
Wiem, ze jest sporo postow na ten temat lecz prawie kazde przesledzilem i nie dowiaduje sie z nich zbyt duzo.
Serdecznie pozdrawiam !
Od poczatku miesiaca jestem posiadaczem prawa jazdy kat. A1.
Przymierzam sie do zakupu motocykla, a mianowicie bardzo moja uwage przykula "Honda Varadero 125".
Mialem juz okazje przejechac sie na owym motocyklu i wywarl na mnie pozytywne wrazenie.
Motocykl wydaje sie bardzo spory ale nie mialem problemu aby na nim usiedziec.
Chcialbym was prosic rowniez o pomoc, a mianowicie rozwazam miedzy gaznikiem, a wtryskiem.
Mam male obawy, poniewaz slyszalem, ze wtryski sa awaryjne, a jak sie zepsuja to jest spory wydatek.
Wiec chcialbym prosic was o wypowiadanie sie na temat tego motocykla, bylbym bardzo wdzieczny.
Wiem, ze jest sporo postow na ten temat lecz prawie kazde przesledzilem i nie dowiaduje sie z nich zbyt duzo.
Serdecznie pozdrawiam !
- gogol1998
- Świeżak
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości