Aprilia RS 125?
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 125?
Chciałbym znać waszą opinię dotyczącą Aprili RS 125. Czy polecacie czy raczej nie, jakie ma wady i jakie zalety.
Chciałbym też wiedzieć czym różnią się modele GS od MP i BJ i którą z tych wersji byście doradzali z góry dziękuje za pomoc
Chciałbym też wiedzieć czym różnią się modele GS od MP i BJ i którą z tych wersji byście doradzali z góry dziękuje za pomoc
- MarcinMalinaPL
- Świeżak
Wady to jak dla mnie remonty silnika co jakiś czas, dżwięk, spalanie jak 750ccm,
Zalety większa moc w porównaniu do 4T co idzie za tym większa prędkość i to chyba tyle...
Czym się różnią wersje RS od GS to chyba gażnikiem większym, spytaj dokładnie wujka Google
Masz prawko A ?
Zalety większa moc w porównaniu do 4T co idzie za tym większa prędkość i to chyba tyle...
Czym się różnią wersje RS od GS to chyba gażnikiem większym, spytaj dokładnie wujka Google
Masz prawko A ?
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
Sądząc po avatarze czujesz w RS2. GS to bodajże najmocniejsza wersja, a MP to chyba malowanie. Zalety? Wygląd i osiągi, dostępność części, a używki kosztują grosze jak np kolo czy lagi, (choć np nowy napęd licznika 200zł), pozycja za kierownicą, hamulce, waga. Wady? Jak w 2t spalanie, żywotność, zdarza się zatrzeć, drogie remonty choć nie tak jak przy crossach 2t.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Dobrze czuje się na RS i zamierzam teraz iść na A1, a co do wersji MP nie chodzi mi o malowanie słyszałem od kolegi że wersja "MP jest wytrzymalsza,mocniejsza i mniej pali" od zwykłej RS
Aprilia RS 50
i jakieś 2 chińczyki
i jakieś 2 chińczyki
- MarcinMalinaPL
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości