Pierwszy cross.
• Strona 1 z 1
Pierwszy cross.
Witam przepraszam jeżeli pomyliłem działy ponieważ jestem nowy i to mój pierwszy post. Mam 163 cm wzrostu i ważę ok. 56 kg. Mam 13 lat. Jakiego crossa byście mi polecali na początek? Mam na to 5000-6000 zł. Pozdrawiam.
- HantiTv
- Świeżak
Jeśli crosa to zdecydowanie nie chińczyka, nawet na początek. Będzie za dużo wymagał od sprzętu, odpadnie mu przy skoku główka ramy czy inny ważny element i tragedia gotowa.
Na początek poleciłbym raczej coś markowego, ale nie koniecznie crosa, może raczej jakieś popularne enduro starszej daty, spokojnie na tym można liznąć podstaw jazdy i potem szukać czegoś poważnego.
Na początek poleciłbym raczej coś markowego, ale nie koniecznie crosa, może raczej jakieś popularne enduro starszej daty, spokojnie na tym można liznąć podstaw jazdy i potem szukać czegoś poważnego.
DR125se
- sito79
- Świeżak
z tego co wiem to to jest prawie taka sama moc jak kx wiec dla ciebie jeszcze za mocny najlepiej jak znajdziesz jakies co cie interesują w twojej okolicy i pojedziesz zobaczyc jakie to duze jezdziłes wogóle kiedys jakims motorkiem?
-
quado500 - Świeżak
Nie jeszcze nigdy żadnym motorem nie jeździłem. Również wpadło mi w oko supermoto dokładniej http://sprzedajemy.pl/rieju-mrx-pro-sen ... nr34347357 co myślicie o tym?
- HantiTv
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości