ProszÄ™ o pomoc
• Strona 1 z 1
ProszÄ™ o pomoc
Już jakiś czas szukam dla sienie jakiejś 125. Myślałem o cbr-ce, ale okazuje się, że jej osiągi nie są uderzające, co do nsr-ki zapowiadała się bardzo obiecująco, ale okazuje się, że ma duże spalanie, natomiast yamahy i reszta są drogie albo mają zawodne silniki. CO ROBIĆ!!! Jeżeli znacie jakąś 125 z dobrymi osiągami, rozsądnym spalaniem (do 6l) i oczywiście dostępne w atrakcyjnej cenie, proszę piszcie. Z góry dzięki ;D
- panzervi
- Świeżak
Kur.. Albo rybki albo akwarium jak chcesz połączyć niskie spalanie,niezawodność i osiągi w klasie 125 ?
Ja bym brał cbr 125 - na początek wystarczy, a przyszłości z tym moto i tak niema co wiązać, tylko nauczyć się jezdzić i zmienić na coś pokroju 500etek.
Ja bym brał cbr 125 - na początek wystarczy, a przyszłości z tym moto i tak niema co wiązać, tylko nauczyć się jezdzić i zmienić na coś pokroju 500etek.
-
kuba210796 - Świeżak
pomyśl skąd się bierze moc w motocyklach... nie bierze się ona z pojemności tylko z pracy jaką może wykonać silnik. im większą wykonuje pracę tym więcej potrzebuje paliwa. co za tym idzie. wyższe spalanie = większa moc. większa moc = większe spalanie. NSRka rozsądnie prowadzona nie pali dużo, natomiast jak ją pogonisz to zacznie żreć. do tego dochodzi dźwięk pierdzika 2t i częste remonty silnika.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Iagiboy, bardzi ci dziękuję. O taką odpowiedz mi chodziło. Nsr-ka mnie bardzo kusi, mowisz o rozsadnej jezdzie, powiedz ile wtedy pali, a co do silnika jest bardzo zawodny? Czy wystarczy poprostu co jakis czas jakas czesc wymienic? Miales ja lub masz nadal? Bo wydaje mi sie ze jestes w temacie.
- panzervi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości