automatyczna skrzynia
• Strona 1 z 1
automatyczna skrzynia
W motocyklach jestem zielony mam pomysł kupić sobie taką 125 i udać się na kurs. Nie mniej bardzo mi zależy na skrzyni automatycznej. Wiem, że takie są w skuterach mi jednak bardzo podoba się Junak M16 lub M11 ale tam chyba są manualne skrzynie. Nie wiem nic oczywiście o trwałości/ bezawaryjności tego typu rozwiązań(skrzynie automatyczne) oraz o motocyklach firmy Junak. Na razie rozeznaję temat i raczej to temat przyszłości. Będę jednak wdzięczny za wszelkie info szczególnie o wskazanie ewentualnych modeli o podobnej linii ze skrzynią automatyczną.
Uprzedzając w moim przypadku w grę wchodzi tylko automatyczna skrzynia biegów.
Uprzedzając w moim przypadku w grę wchodzi tylko automatyczna skrzynia biegów.
- kolo4545
- Świeżak
OK przeglądając YT znalazłem filmik na którym gość na ścigaczu zmienia biegi bez użycia sprzęgła. Mam rozumieć, że jest to możliwe? Nie widać tylko jak rusza, czy ze startu też można mu wbić bieg bez sprzęgła?
U mnie z powodu niesprawności dłoni niemożliwe jest użycie lewej dźwigni stąd parcie na automat.
U mnie z powodu niesprawności dłoni niemożliwe jest użycie lewej dźwigni stąd parcie na automat.
- kolo4545
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości