Kupno motocykla - Honda NSR 125 ?
• Strona 1 z 1
Kupno motocykla - Honda NSR 125 ?
Witam. Obecnie rozglądam się za kupnem nowego motocykla o pojemności 125cc. Moją uwagę przykuła Honda NSR. Mam pytanie głownie to osób, które posiadają ten motocykl. Z tego co mi wiadomo to produkcja tej hondy została wycofana w 2003 roku, więc te modele są dosyć stare. Przeszukiwałem allegro oraz olx i są tam tylko od 1998-2002, co za tym idzie przebiegi są dosyć wysokie (przeważnie jest to od 30-40 tyś km). Więc oto moje pytanie: Czy warto kupić ten sprzęt, który no już ma sporo lat (patrząc na stronach wymienionych wyżej) tj. 17-13 lat? Mam do dyspozycji 5 tyś zł. Jeżeli już brać to za jaką cenę? Wiem, że będę się musiał liczyć z tym, że trzeba będzie w takim motocyklu zrobić gruntowny remont (chyba, że właściciel robił go przed sprzedażą). Dlaczego akurat ten motocykl mi wpadł w oczy? Widziałem parametry tego motocykla (dokładnie tutaj: http://www.scigacz.pl/Honda,NSR,125,dla ... ,4494.html) i są one zadowalające, oraz przede wszystkim cena, która za tą hondę nie jest wysoka. To tyle, proszę o opinię o tym motocyklu. Pozdrawiam
PS. Możecie pisać również propozycje innych motocykli. Preferuję 2-suwy.
PS. Możecie pisać również propozycje innych motocykli. Preferuję 2-suwy.
- Advenceed
- Świeżak
Produkowane sa do 2002. Oficjalne wycofanie produkcji, le z mozna znalezc modele z 2003 lecz nie polecam ich bo o e sa robione z "resztek"
Jesli masz 5tys mysle ze jeszcze 1k musisz miec w zapasie. Ogolnie to taka NSR jest najmniej awaryjnym 2T w tej klasie. Jesli ma przejechane ok 40tys to sie nic nie boj. Tylko ze w ciagu 40tys powinna miec juz 2remonty
Jesli masz 5tys mysle ze jeszcze 1k musisz miec w zapasie. Ogolnie to taka NSR jest najmniej awaryjnym 2T w tej klasie. Jesli ma przejechane ok 40tys to sie nic nie boj. Tylko ze w ciagu 40tys powinna miec juz 2remonty
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość