HYOSUNG GT 125 - co powiecie?
• Strona 1 z 1
HYOSUNG GT 125 - co powiecie?
Hej, w końcu znalazłem coś blisko mnie, w miare możliwości dojazdu.
http://olx.pl/oferta/hyosung-gt125-CID5 ... 863597dc24 co mi powiecie nt. tego Hjusunga?

http://olx.pl/oferta/hyosung-gt125-CID5 ... 863597dc24 co mi powiecie nt. tego Hjusunga?
- Heart
- Świeżak
Ja nie wiem, jak ci ludzie chcą cokolwiek sprzedać z takimi zdjęciami.
To co udało się wyrwać pod mikroskopem z podświetleniem.
Lampa zmieniona, kierownica też, jak komuś się nie podoba klasyk, a chce "stritfajktera", to jeszcze jest to do przyjęcia.
Z prawej strony jest ciężarek kierownicy, z lewej nie ma. Będzie ściągać.
Klamka sprzęgła złamana.
I najważniejsze:
Co to jest za wszędobylski nalot rudawy. Brud, rdza, pozostałości po paście miedzianej, smaru ? Mi się wydaje, że został wyłowiony po kilka latach z dna jakiegoś jeziora i reanimowany
Lepsze zdjęcia niech da...
Lampa zmieniona, kierownica też, jak komuś się nie podoba klasyk, a chce "stritfajktera", to jeszcze jest to do przyjęcia.
Klamka sprzęgła złamana.
I najważniejsze:
Co to jest za wszędobylski nalot rudawy. Brud, rdza, pozostałości po paście miedzianej, smaru ? Mi się wydaje, że został wyłowiony po kilka latach z dna jakiegoś jeziora i reanimowany

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Rolnik62 napisał(a):Ja nie wiem, jak ci ludzie chcą cokolwiek sprzedać z takimi zdjęciami.
Klamka sprzęgła złamana.
I najważniejsze:
Gdzie Ty widzisz połamaną klamke sprzęgła?
- Heart
- Świeżak
jak komuś się nie podoba klasyk, a chce "stritfajktera", to jeszcze jest to do przyjęcia.
Taa? Już by było lepiej jakby chińską lampę UFO kupił za 40zł to byłoby ładniejsze. Ta kierownica to porażka... To jest jedyny Hyosung na którego można powiedzieć Hujsung... Odpuść sobie
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B