Cagiva Mito czy Aprilia RS1 ?
• Strona 1 z 1
Cagiva Mito czy Aprilia RS1 ?
Witam. Tak jak w temacie, co myślicie o Mito i RS-ie, mam zamiar kupić 125-ke i zależy mi na motorze który nadawał by się na pokonanie dystansu 300 km+ do tego poruszanie się na miejscu, nie patrzę na spalanie tylko na eksploatację, wiem że do mito słabo z częściami ale szukam motocykla dość szybkiego albo i nawet szybkiego, ale z zarazem z którym nie miałbym dużych kłopotów, kasa na zakup do 7tyś. z góry dzięki za pomoc.
- m.bezyk
- Świeżak
Sorry ale ten dystans rozumiem że dziennie chcesz pokonywać ?(tak tylko chcę się upewnić) Bo jeżeli tak to żaden z nich się do tego nie nadaje pozycja na tym motocyklu jest stricte sportowa(odwołuję się do obu motocykli).
Umiesz liczyć licz na siebie.
-
Soviet - Świeżak
Re: Cagiva Mito czy Aprilia RS1 ?
m.bezyk napisał(a):(...)ale szukam motocykla dość szybkiego albo i nawet szybkiego, ale z zarazem z którym nie miałbym dużych kłopotów, kasa na zakup do 7tyś. z góry dzięki za pomoc(...)
Nie istnieje...
Bezproblemowe jest 4T, ale i wolne...
2T - szybkie, ale awaryjne - chyba, że stać Cię na astronomicznie drogie regularne wymiany i serwisy...
Aby połączyć te cechy o których pisałeś należało by poczekać, zrobić prawko i kupić coś większego...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Re: Cagiva Mito czy Aprilia RS1 ?
miki1406 napisał(a):Bezproblemowe jest 4T, ale i wolne...
2T - szybkie, ale awaryjne - chyba, że stać Cię na astronomicznie drogie regularne wymiany i serwisy...
Zgadzam sie calkowicie z tym co napisales, jedynie z Twoim cytatem sie nie zgadzam. Z prostego faktu
Pytanie.
Ktory motocykl bezdie szybszy
1. 2 T ?
2. 4 T ?
Roznice beda tak minimalne, ze szkoda wogole sie rozpisywac.
Moc 15 KM generuje to i to i tego sie nie da przeskoczyc.
Szybkie 125 bedzie zawsze oddlawione i o mocy wyzszej niz nominelne 15 KM czyli bedzie podlegac pod kat A 2.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Te nie całe ponad 300km będę mieć do pokonania raz na półtora miesiąca (tam i z powrotem) plus na poruszanie się na miejscu czyli jakieś +/- 150km i ostatnio patrzyłem na derbi gpr 125 w 4t.
Zastanawiałem się też nad hondą varadero ale jest za wolna.
Zastanawiałem się też nad hondą varadero ale jest za wolna.
- m.bezyk
- Świeżak
CBR 125 R

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości