Jazda bez prawka
• Strona 1 z 1
Jazda bez prawka
Czy może mi ktoś wytłumaczyć. Bo co człowiek to inna opinia. Mam prawo jazdy AM i B a na A2 będę robił za kilka miesięcy. Co mi grozi jak złapie mnie policja?
- wiktor197
- Świeżak
Re: Jazda bez prawka
zapomniałeś napisać, czym będziesz jechał jak policja cię zatrzyma...
- kakaroto
- Świeżak
Jesli bedziesz jechal samochodem lub motorowerem, to nic Ci nie grozi.
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
no chyba, że zapomnisz dokumentu z domu to pan policjant za 50 zł ci o tym przypomni 

- kakaroto
- Świeżak
Jak będę jechał motorem na A2 a na tą kategorie nie będę miał prawa jazdy. Czy tylko Mandat czy mogą mi odroczyc egzamin?
- wiktor197
- Świeżak
Egzamin moze zostac odroczony ale generalnie zadajesz niewlasciwe pytanie.
Powinno brzemiec
- co ze mna zrobi ubezpieczalnia
odp,
bedziesz w czarnej doopie

Powinno brzemiec
- co ze mna zrobi ubezpieczalnia
odp,
bedziesz w czarnej doopie

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Andy7 - troszku inaczej: co zrobi z nim sąd w przypadku wypadku ze skonkretyzowanymi szkodami materialnymi lub cudzym uszczerbku na zdrowiu, że o śmierci nie wspominam? 
Odpowiedz: będziesz tak głęboko w czarnej d..., że do końca życia będziesz sobie pluł w brodę, że zapodałeś tak głupi temat.
Bez uprawnień na drodze publicznej: nawet jak by ciebie trafił pijany, to ciebie w ogóle nie powinno być na drodze. Ponadto nie działa ubezpieczenie, za wszystkie szkody płacisz sam (nawet jeżeli wina była po drugiej stronie), a w przypadku kalectwa utrzymujesz poszkodowanego do końca jego życia.
Temat ten był już tyle razy wałkowany na tym forum, że aż nie mam siły przytaczać szczegółowych wyjaśnień po raz setny.

Odpowiedz: będziesz tak głęboko w czarnej d..., że do końca życia będziesz sobie pluł w brodę, że zapodałeś tak głupi temat.

Temat ten był już tyle razy wałkowany na tym forum, że aż nie mam siły przytaczać szczegółowych wyjaśnień po raz setny.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości