Czy scigacz ma sens
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Czy scigacz ma sens
Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),  
Od 6 lat od 50ccm aż do 650 po polach Posiadam A1 od 2lat i jeżdżę różnymi sprzętami ale nie sportami wiec to ma być mój debiut 
Motorynka 2lata
Skutery >50ccm ok 10tys km
MZ ETZ 125 ok 5tys km
Vespa 125-300ccm 4tys km
Inne 2tys km
- Wiek, waga, wzrost,
17, od lutego 18, 100kg, 194cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
jazda na co dzień do szkoły/weekendowe latanie z kumplami/winkle
+- 70%/20%10%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Od 4000km do 6000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Do 15tys a ciuchy posiadam oprócz botów ale to się dokupi
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
R6,R3,CBR500R, Marzy mi się jakiś Włoch lecz nie ma na A2 ale każdą propozycję rozważę

Od 6 lat od 50ccm aż do 650 po polach Posiadam A1 od 2lat i jeżdżę różnymi sprzętami ale nie sportami wiec to ma być mój debiut

Motorynka 2lata
Skutery >50ccm ok 10tys km
MZ ETZ 125 ok 5tys km
Vespa 125-300ccm 4tys km
Inne 2tys km
- Wiek, waga, wzrost,
17, od lutego 18, 100kg, 194cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
jazda na co dzień do szkoły/weekendowe latanie z kumplami/winkle
+- 70%/20%10%
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Od 4000km do 6000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Do 15tys a ciuchy posiadam oprócz botów ale to się dokupi
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
R6,R3,CBR500R, Marzy mi się jakiś Włoch lecz nie ma na A2 ale każdą propozycję rozważę
- Casyn
- Świeżak
jak długa masz nogę bo ja mam ok 88cm i boje sie tylko tego ze będę haczyć o kierownicę . Dzieki za te info wszyscysuhy-19 napisał(a):Xj6 to nie sportja mam r6 i podobny wzrost i jak dla mnie yamaha jest mega wygodna
A co do pieniędzy to raczej naj mniejszy problem mogę nawy samemu naprawić jak to będzie dla mnie to nawet i lepiej bo będę wiedział na czym jeżdżę

- Casyn
- Świeżak
Jak już rozmawiacie o XJ6 to może warto też polecić ER6n/f? Za 15k dostaniesz już moto w bardzo dobrym stanie  zależy jeszcze od rocznika. Motocykl bardzo zachwalany, więc warto by się było nad nim zastanowić
 zależy jeszcze od rocznika. Motocykl bardzo zachwalany, więc warto by się było nad nim zastanowić 

zależy jeszcze od rocznika. Motocykl bardzo zachwalany, więc warto by się było nad nim zastanowić
- Qiervu
- Świeżak
Dobra przysiadłem sie do r6 ale jednak jej wygląd to nie wszystko  . Sport nie nada się do codziennego użytku i nie chcę czegoś pospolitego czyli zero gs'ow cb czy er
Wiem zmieniÅ‚em bardzo poglÄ…dy ale chodzi mi teraz o jak najwiÄ™kszÄ… bezawaryjność 😊 myÅ›laÅ‚em od dÅ‚uższego czasu nad mz 660 skorpion a może jakieÅ› supermoto bo mazy mi sie maly
teren. ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycjÄ™

Wiem zmieniÅ‚em bardzo poglÄ…dy ale chodzi mi teraz o jak najwiÄ™kszÄ… bezawaryjność 😊 myÅ›laÅ‚em od dÅ‚uższego czasu nad mz 660 skorpion a może jakieÅ› supermoto bo mazy mi sie maly
teren. ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycjÄ™
- Casyn
- Świeżak
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość