Motocykl kat. A2
			 • Strona 1 z 1

Motocykl kat. A2
1.Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)
-7 tysięcy km. na jakimś tam chińczyku
-4 tysiÄ…ce km aprilia rs 50
2. Wiek, waga, wzrost
17lat, 79km, 188cm
3. Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
-Głównie to weekendowe wypady z kumplami ale zdarzają się też jakieś dłuższe wycieczki w góry (250km)
4.Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Myślę, że 5 tysięcy na sezon
5.Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Kwotę jaką chce przeznaczyć na zakup motocykla to 10000zł +/-2000zł. Nie myślałem jeszcze o ciuchach
6. Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile trzeba będzie wydać tyle wydam
7. Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Najbardziej podobają mi się sportowe ale niestety jak swoją aprilią rs przejechałem te 250km z plecakiem to ciężko było mi się wyprostować Bardziej skłonny jestem kupić jakiegoś nakeda
 Bardziej skłonny jestem kupić jakiegoś nakeda
Mam nadzieję, że mi doradzicie bo to na prawdę dla mnie bardzo ważne Z góry dzięki za pomoc
 Z góry dzięki za pomoc 

-7 tysięcy km. na jakimś tam chińczyku
-4 tysiÄ…ce km aprilia rs 50
2. Wiek, waga, wzrost
17lat, 79km, 188cm
3. Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
-Głównie to weekendowe wypady z kumplami ale zdarzają się też jakieś dłuższe wycieczki w góry (250km)
4.Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Myślę, że 5 tysięcy na sezon
5.Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Kwotę jaką chce przeznaczyć na zakup motocykla to 10000zł +/-2000zł. Nie myślałem jeszcze o ciuchach
6. Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile trzeba będzie wydać tyle wydam
7. Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Najbardziej podobają mi się sportowe ale niestety jak swoją aprilią rs przejechałem te 250km z plecakiem to ciężko było mi się wyprostować
Mam nadzieję, że mi doradzicie bo to na prawdę dla mnie bardzo ważne
 Z góry dzięki za pomoc
 Z góry dzięki za pomoc 
- lothar12
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość