GSX -R 600 na pierwsze moto
• Strona 1 z 1
GSX -R 600 na pierwsze moto
Przymierzam siÄ™ do zakupu swojego pierwszego motocykla.
mam 190 cm wzrostu i ok 100 kg wagi
zastanawiam siÄ™ nad Suzuki GSX-R 600 K2 tylko nie wie wiem czy to motocykl na mojÄ… miarÄ™.
Przenosze do odpowiedniego dzialu, a tutaj jest sciagawka jak pytac zeby sie czegos dowiedziec (otwórz link). Rosiboj
I nie tytulujemy tematu prosze o pomoc, bo wyszukiwarka sobie przynastepnym " motoicykliscie " ktory bezdie pytal o to samo sobie nie poradzi. Prosze o pomoc nie mowi nikomu nic !
mam 190 cm wzrostu i ok 100 kg wagi
zastanawiam siÄ™ nad Suzuki GSX-R 600 K2 tylko nie wie wiem czy to motocykl na mojÄ… miarÄ™.
Przenosze do odpowiedniego dzialu, a tutaj jest sciagawka jak pytac zeby sie czegos dowiedziec (otwórz link). Rosiboj
I nie tytulujemy tematu prosze o pomoc, bo wyszukiwarka sobie przynastepnym " motoicykliscie " ktory bezdie pytal o to samo sobie nie poradzi. Prosze o pomoc nie mowi nikomu nic !
- RogSon
- Świeżak
rosiboj napisał(a):Skad wiesz, ze pomysl niezly ? Nawet nie wiesz jakie ma doswiadczenie, do czego chce go uzywac itd.
Jak to jakie doświadczenie?? precież widać, że kolega już lata smiga na pozyczonych motocyklach
NIe ma jak "dobre" porady od ludzi z zerowym doświadczeniem.. ważne aby zabłysnąć na forum.
Co dp gsxr-a to tematów jest mnóstwo, a odpowiedź zawsze taka sama.. nie jest to dobre moto do nauki jazdy.
-
Croowab - Bywalec
190cm wzrostu i gsxr 600 to sie sprawdzi ale na torach i tylko tam jezdzac. W codziennym użytkowaniu będzie męczarnia. Co prawda mam podobny wzrost +- 2 cm . Użytkowałem 750, rama i nadwozie takie same.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość