Drugie Moto Sport do 24k
• Strona 1 z 1
Drugie Moto Sport do 24k
zzz
Ostatnio edytowano 21/8/2016, 12:54 przez Amator1994, łącznie edytowano 1 raz
- Amator1994
- Świeżak
"Hej, mam marzenie w zasięgu, ale wstydzę się przyznać przed sobą samym i innymi".
Co ja Ci powiem? Bez sensu. Niepraktycznie. A, ludzie się na motorach zabijają!
Jakbym miał kupować sobie moto do takich zastosowań, to pewnie bym patrzył w stronę Speed Tripla, ale ja mam fetysz na nakedy. Z Triumpha zostaje Daytona, która mi się optycznie podoba. Na pewno też bym kupował moto z ABSem, a tego Twoje upatrzone Ducati nie ma.
Co ja Ci powiem? Bez sensu. Niepraktycznie. A, ludzie się na motorach zabijają!
Jakbym miał kupować sobie moto do takich zastosowań, to pewnie bym patrzył w stronę Speed Tripla, ale ja mam fetysz na nakedy. Z Triumpha zostaje Daytona, która mi się optycznie podoba. Na pewno też bym kupował moto z ABSem, a tego Twoje upatrzone Ducati nie ma.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Z takim podejściem to nawet nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz
Nigdy nie byłeś na torze i prawdopodobnie pojedziesz jeżeli ktoś Cię namówi i będzie to jakiś mały tor bo na duży będzie szkoda Ci kasy na dobre przygotowanie motocykla i sam wjazd na tor. Zależy Ci tylko na wyglądzie, a dam sobie rękę uciąć że nie ogarniasz dobrze 600.
Panie, bierej to co Ci się podoba! ; ) Sam nawet nie wiesz czego oczekiwać od motocykla

Panie, bierej to co Ci się podoba! ; ) Sam nawet nie wiesz czego oczekiwać od motocykla
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A