pierwszy motor
• Strona 1 z 1
pierwszy motor
Cześć, jestem nowy na tej stronie, zalogowałem się dopiero przed chwilą, a jako że jesteście dosyć znanym forum o tematyce motoryzacji, to chciałbym się was poradzić w kwestii kupienia pierwszego motoru. Od razu mówię, że w kwestii motorów jestem kompletnie zielony i nie miałem wcześniej żadnych styczności z tymi pięknymi maszynami, ale jak to mówią nigdy nie jest za późno, dlatego chciałbym zakupić mój pierwszy motor. I tu pojawia się problem, bowiem kompletnie nie znam się na tych maszynach i chciałbym prosić was o wszelakie rady dotyczące kupna pierwszego motoru.
- Olo96
- Świeżak
Zacznij od kursu na pj, jak już zrobisz prawko to wtedy podziel sie z nami wrażeniami z jazdy motocyklem jaki miałeś na kursie. Jeżeli już masz prawko od dłuższego czasu to idź do szkoły jazdy i wykup sobie ze 2h na współczesnym motocyklu jakim jest gladius bądź xj w zależności od regionu twojego zamieszkania.
Wtedy będzie łatwiej coś powiedzieć. Oraz zastosuj się do schematu zamieszczonego na forum.
Wtedy będzie łatwiej coś powiedzieć. Oraz zastosuj się do schematu zamieszczonego na forum.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości