yamaha r6 pierwszy motocykl poraz enty
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-
Croowab - Bywalec
Dorzucę swoje "3 grosze" i autorze tematu odradzę Ci tak jak pozostali sporta na pierwsze moto.Sam popełniłem taki błąd z tym, że ja wcześniej sporo się tlukłem CZ 350.I potem kupiłem Kawe zx9r... I jak wygląda jazda takim sportem z perspektywy osoby niedoswiadczonej ( choć na moto juz dużo jeździłem ale jak widać była to inna bajka) to możesz sobie przeczytać w moich postach.
Dlatego kup sobie tą 500 i zmień po sezonie lub 2 jak ogarniesz, w innym wypadku będziesz jeździł tą R6 jakbyś był zbudowany z drewna
Dlatego kup sobie tą 500 i zmień po sezonie lub 2 jak ogarniesz, w innym wypadku będziesz jeździł tą R6 jakbyś był zbudowany z drewna

-
Qeentus - Świeżak
Dobra panowie, to juz bedzie moj ostatni post. Obejrzalem jeszcze raz twist of the wrist (pierwszy raz ogladalem przed kursem) gdzie glowni "bohaterzy" nie umieja praktycznie jezdzic bo strach bierze gore dodatkowo obejrzalem filmik z kanalu pana andy7 "swiezaki na supersportach" i uznalem, ze wyglada to komicznie- postanowilem, ze zaczynam poszukiwanie GPZ 500 ewentualnie GS 500F, szerokosci zycze, trzymajcie sie 

- invinciblee
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości