motor do 2500
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Invi ty chyba wszystkie rozumy pozjadałes pozytywnie doradzasz a tak w zeczywistosci gowno się znasz na motorach ty chyba jeździsz rowerem a wypowiadasz się tak jak byś się na czymś znał 

- marcin201180
- Świeżak
Witam panowie nie wiem który wybrac doradzicie ,jest tak jeździłem tym zzr1100 co do silnika ramy opon nie mam zastrzeżeń silnik chodzi równo nie dymi ładnie się wkreca na obroty nie ma żadnych wycieków ,jedzie prosto nie nie ściąga, jest do wymiany cały tłumik wraz z kolektorami i wszystkie plastiki sa połamane uchwyty i jak widać na zdjeciu brakuj plastikow,czujnik chłodnicy do wymiany nie działa i to wszystko, natomiast fzr 400 ładnie wygląda jest tańsz do wymiany jest zebatka przednia tylnia i linka sprzęgła i jest do rejestracji papiery przetłumaczone i teraz nie wiem ktury wybrać
- marcin201180
- Świeżak
Z tego co wiem, nie wolno jezdzic moto z owiewkami, bez owiewek lub z polamanymi owiewkami - to tak, jakbys jezdzil samochodem bez polowy blach.
Jesli to ma byc do pracy, to musi dzialac i tu sie nie da oszczedzic.
Za 2,5k PLN kupisz japonski 4-8letni skuter 50tke w dobrym badz bardzo dobrym stanie, ale nie motocykl.
Jesli to ma byc do pracy, to musi dzialac i tu sie nie da oszczedzic.
Za 2,5k PLN kupisz japonski 4-8letni skuter 50tke w dobrym badz bardzo dobrym stanie, ale nie motocykl.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Czyli tym fzr nie moge jeździć myślisz ze przeglądu nie przejdzie natomiast zzr to ja wiem ze muszę zrobic plastiki ,z reszta mysle ze bez bocznych można jeździć 

- marcin201180
- Świeżak
Witam panowie po raz kolejny chcem spytac was o rade zerknijcie jeszcze raz na ogłoszenie kawasaki ile byście gościowi ,,,,zaproponowali. ,a z tego co wiem do wymiany są wszystkie osłony plastiki są połamane uchwyty czasza do wymiany błotnik przud zadupek prawy lewy, boczkki przud krytych brakuje ,plastik pod silnik, wypełnienie zegarów i plastik pod kierownica ,na pewno jeszcze olej filtry do wymiany ,proszę tak szczeze ile byście dali za ten motor
- marcin201180
- Świeżak
Nic, bo to złom. Nie pisz postu pod postem i nie pytaj jak dziecko ile byśmy za to dali, bo nikt z nas tego złomu nie oglądał. Jakoś się nikt nie wypowiada ile by za to dał, więc chyba podzielają moje zdanie, że nikt nie byłby tym w ogóle zainteresowany. Jak się napaliłeś to kup to, posklejaj i nie męcz więcej.
- R6_Rider
- Świeżak
Załóż sobie nowy temat w odpowiednich działach i zacznij pisać merytorycznie! Kłoda...
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości