Motocykl sportowy do 10 000 zł
			 • Strona 1 z 1

Za dychę trochę mocniejsza i dużo świeższa CBR F4  jak chcesz dużo mocniej to może jakiś gixer 750 ? W tej kasie akurat stoją z roku mniej więcej 2000
 jak chcesz dużo mocniej to może jakiś gixer 750 ? W tej kasie akurat stoją z roku mniej więcej 2000
				 jak chcesz dużo mocniej to może jakiś gixer 750 ? W tej kasie akurat stoją z roku mniej więcej 2000
 jak chcesz dużo mocniej to może jakiś gixer 750 ? W tej kasie akurat stoją z roku mniej więcej 2000Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
			- 

SkoQ
- VIP Åšcigacz.pl
http://www.scigacz.pl/Sportowe,szescset ... 13650.html
Takich tematów było tysiące,poszukaj po forum na pewno zbierzesz trochę informacji, bo pisanie każdemu to samo zaczyna się trochę nudne .

Takich tematów było tysiące,poszukaj po forum na pewno zbierzesz trochę informacji, bo pisanie każdemu to samo zaczyna się trochę nudne .

- 

kuba210796
- Świeżak
To na pewno, ale wszystko jest dokładnie opisane co i jak , na pewno się dowie więcej niż pisząc kolejny temat na forum. 
Wszystkie aktualne ceny są na allegro/tablicy więc nie widzę problemu. Tylko chęci by poczytać i poszukać

Wszystkie aktualne ceny są na allegro/tablicy więc nie widzę problemu. Tylko chęci by poczytać i poszukać

- 

kuba210796
- Świeżak
- krystianzx10r
- Świeżak
krystianzx10r napisał(a):Witam który motocykl jest lepszy gsxr1000k4 czy zx10r 2004
Zależy jak kto rozumie słowo "lepszy"

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
			I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
- 

Glenroy
- Moderator
Pod względem osiągów dziesiąta 2004 wciąga gixa 1000 k4 airboxem  przy większych prędkościach jest troche mniej stabilna od gixa ale łatwiej się składa w zakręty, tak narwanego moto z rzędową 4 nie kupisz
 przy większych prędkościach jest troche mniej stabilna od gixa ale łatwiej się składa w zakręty, tak narwanego moto z rzędową 4 nie kupisz  Ogólnie jeśli nie masz dużego doświadczenia to odpuść ten sprzęt bo może być twoim ostatnim
 Ogólnie jeśli nie masz dużego doświadczenia to odpuść ten sprzęt bo może być twoim ostatnim  

BTW za 10tyÅ› nie kupisz dobrego gixa 1000 k4 ani ZX-10R Ig.
				 przy większych prędkościach jest troche mniej stabilna od gixa ale łatwiej się składa w zakręty, tak narwanego moto z rzędową 4 nie kupisz
 przy większych prędkościach jest troche mniej stabilna od gixa ale łatwiej się składa w zakręty, tak narwanego moto z rzędową 4 nie kupisz  Ogólnie jeśli nie masz dużego doświadczenia to odpuść ten sprzęt bo może być twoim ostatnim
 Ogólnie jeśli nie masz dużego doświadczenia to odpuść ten sprzęt bo może być twoim ostatnim  

BTW za 10tyÅ› nie kupisz dobrego gixa 1000 k4 ani ZX-10R Ig.
"ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Åšcigacz.pl
Pytałem na forum gsxr to mówili że panwki siadają ,ramy pękają i ogólnie gsxr lepszy. Ogólnie wielkiego doświadczenia nie mam bo ostatni motocykl był gsx600f  a chcę za zx10r alba k4 dać max 17tyś
 a chcę za zx10r alba k4 dać max 17tyś

a chcę za zx10r alba k4 dać max 17tyś
 a chcę za zx10r alba k4 dać max 17tyś- krystianzx10r
- Świeżak
- krystianzx10r
- Świeżak
Ramy pękały, ale w ZX-6R i to do bodajże 2000 roku. ZX10R to całkiem inny motocykl. 
To chyba oczywiste że na forum GSXR będą mówić że GSXR jest najlepszy ?
				To chyba oczywiste że na forum GSXR będą mówić że GSXR jest najlepszy ?

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
			- 

SkoQ
- VIP Åšcigacz.pl
Jak zapytasz na forum Kawasaki to też ci powiedzą że w suzuki wszystko stuka-puka  

W dziesiątkach ramy nie pękały (chyba że wbijasz przednim kołem gwoździe do drogi) to nawet w gixie k3/k4 strzeli, panewki w moim moto wytrzymują więcej niż w Firebladzie SC33 który miał być ponoć nie śmiertelny a jednak 2 razy umarł piec

W dziesiątkach ramy nie pękały (chyba że wbijasz przednim kołem gwoździe do drogi) to nawet w gixie k3/k4 strzeli, panewki w moim moto wytrzymują więcej niż w Firebladzie SC33 który miał być ponoć nie śmiertelny a jednak 2 razy umarł piec

"ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość