Suzuki Intruder VS700 z 86r. bać się tak starego moto ?
			 • Strona 1 z 1

Suzuki Intruder VS700 z 86r. bać się tak starego moto ?
A dokładnie ten:
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-intrud ... e843fb94bc
Jako pierwsze moto - prawko chce robić na wiosnę bo teraz zimno! Ale chce kupić teraz by już na mnie czekał w garażu.
Wcześniej za dzieciaka ujeżdżaliśmy tylko komarki i inne romety 

DO jakich celów motor ?
: weekendowe przejażdżki z żoną.
Ja:
Wzrost 178cm
Waga 85kg
Żona:
wzrost 165cm
Waga: 55kg

Czy bać się motoru z tego rocznika ? 1986 to trochę jest No ale jest piękny! Tylko obawiam się że może to być skarbonka bez dna...
  No ale jest piękny! Tylko obawiam się że może to być skarbonka bez dna... 
Macie jakieś woje opinie na temat tego modelu z tych lat ? I jak sprawować się będzie na dwie osoby o wyżej wymienionych "wymiarach" ?

https://www.olx.pl/oferta/suzuki-intrud ... e843fb94bc
Jako pierwsze moto - prawko chce robić na wiosnę bo teraz zimno! Ale chce kupić teraz by już na mnie czekał w garażu.
Wcześniej za dzieciaka ujeżdżaliśmy tylko komarki i inne romety

DO jakich celów motor ?
: weekendowe przejażdżki z żoną.
Ja:
Wzrost 178cm
Waga 85kg
Żona:
wzrost 165cm
Waga: 55kg
Czy bać się motoru z tego rocznika ? 1986 to trochę jest
 No ale jest piękny! Tylko obawiam się że może to być skarbonka bez dna...
  No ale jest piękny! Tylko obawiam się że może to być skarbonka bez dna... Macie jakieś woje opinie na temat tego modelu z tych lat ? I jak sprawować się będzie na dwie osoby o wyżej wymienionych "wymiarach" ?
- Takpoprostu
- Świeżak
Re: Suzuki Intruder VS700 z 86r. bać się tak starego moto ?
Jako ze w rodzinie wciaz mamny Honde Shadow 750c z 1985 roku,
A sam bardzo czesto ujezdzam motocykle z tamtych lat. Rowniez kiedys Intrudera vs800 z 1994 roku - niemal identyczne moto tylko z ciutke wiekszym silnikiem.
Zlaezy w jakim jest stanie. Jest to krazownik, wiec jest spora szansa, ze utrzymany jest niezle, a do potencjalnych napraw moze by jedynie sprzeglo.
Pamietaj, ze w tych sprzetach wazny jest olej. Lac trza dobrej jakosci i taki jak zaleca specyfikacja.
Sam motur nie jest jakis ogromnym ale powinien byc dla was wygodny. Z racji krazownikowatej geometrii prowadzi sie jak czoper. A wiec nie skreca (choc jest tu generalnie lepiej niz w ciezkich klocach), nie hamuje. Ale przyspiesza calkiem fajnie
Podsumowujac, nie ma sie co bac starych rocznikow, ale trza miec na uwadze, w co sie pakujesz

A sam bardzo czesto ujezdzam motocykle z tamtych lat. Rowniez kiedys Intrudera vs800 z 1994 roku - niemal identyczne moto tylko z ciutke wiekszym silnikiem.
Zlaezy w jakim jest stanie. Jest to krazownik, wiec jest spora szansa, ze utrzymany jest niezle, a do potencjalnych napraw moze by jedynie sprzeglo.
Pamietaj, ze w tych sprzetach wazny jest olej. Lac trza dobrej jakosci i taki jak zaleca specyfikacja.
Sam motur nie jest jakis ogromnym ale powinien byc dla was wygodny. Z racji krazownikowatej geometrii prowadzi sie jak czoper. A wiec nie skreca (choc jest tu generalnie lepiej niz w ciezkich klocach), nie hamuje. Ale przyspiesza calkiem fajnie

Podsumowujac, nie ma sie co bac starych rocznikow, ale trza miec na uwadze, w co sie pakujesz

- 

ChaoticBiker
- Stary Wyjadacz
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości