kawasaki 636 2001r do oceny
• Strona 1 z 1
kawasaki 636 2001r do oceny
witam.
jak zapewne wielu z was widzi od jakiegoś czasu dodaje nowe wątki w tym temacie ponieważ szukam nowego moto dla siebie a jak zapewne wiecie łatwą sprawą to nie jest.
dzisiaj szperając w necie znalazłem taką kawę
http://moto.allegro.pl/kawasaki-zx6r-ni ... 75438.html
moto na pewno malowane, no i nie oryginalne naklejki(bo białe chyba nie wychodziły). nie mniej jednak cena może wydawać się okazyjna.
dużo czytałem na necie na temat motocykli no i dochodzi sprawa doświadczenia które posiadam, lecz kawasaki jest marką o której wiem zdecydowanie najmniej.
jeżeli byli byście w stanie doradzić, czy w ogóle ten model jest wart uwagi, czy marka jest warta uwagi jak to wygląda jeżeli chodzi o serwis?. proszę o wypowiedzi kawasakowiczów.
daje po
P.S. uprzejmie proszę o nie pisanie prowokacyjnych postów, mój ostatni temat musiał zostać zamknięty ponieważ gdyby to nie był internet to forumowicze poszli by ze sobą na noże:)
jak zapewne wielu z was widzi od jakiegoś czasu dodaje nowe wątki w tym temacie ponieważ szukam nowego moto dla siebie a jak zapewne wiecie łatwą sprawą to nie jest.
dzisiaj szperając w necie znalazłem taką kawę
http://moto.allegro.pl/kawasaki-zx6r-ni ... 75438.html
moto na pewno malowane, no i nie oryginalne naklejki(bo białe chyba nie wychodziły). nie mniej jednak cena może wydawać się okazyjna.
dużo czytałem na necie na temat motocykli no i dochodzi sprawa doświadczenia które posiadam, lecz kawasaki jest marką o której wiem zdecydowanie najmniej.
jeżeli byli byście w stanie doradzić, czy w ogóle ten model jest wart uwagi, czy marka jest warta uwagi jak to wygląda jeżeli chodzi o serwis?. proszę o wypowiedzi kawasakowiczów.
daje po
P.S. uprzejmie proszę o nie pisanie prowokacyjnych postów, mój ostatni temat musiał zostać zamknięty ponieważ gdyby to nie był internet to forumowicze poszli by ze sobą na noże:)
suzuki gsx-r 750 k1
strony interentowe: chętni pisać
-
saint - Świeżak
Może to mało pomocne ale to chyba nie jest 636, One były dopiero w 2002 roku. Ten jest cały malowany + rama, co w zx6r daje cień szansy na to iż jest spawana. Pojedź i obejrzyj. A co do Kawasaki to jest bardzo wyrazista marka, nigdy nie była nijaka jak Honda.
XJ 600N
- misiek1506
- Świeżak
misiek1506 napisał(a):A co do Kawasaki to jest bardzo wyrazista marka, nigdy nie była nijaka jak Honda.
I kim ty jesteś aby to stwierdzac? Myśle, że nigdy nie jeździłes honda i tylko udajesz mądrego.
Jeśli honda jest nijaka to innych marek chyba w ogole nie ma.
Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
maxi666 - nic nie wnosisz do tematu, a to nie jest temat ogólnotematyczny tylko temat o kawasaki i ocenie konkretnego egzemplarza. możesz mieć inne zdanie ale proszę Cię bez ataku.
suzuki gsx-r 750 k1
-
saint - Świeżak
Z ze zdjec tu malo kto Ci co powiem, bo ze malowany to od razu widac. Na moj gust to mimo ze czasza jest biala to ma lekko inny odcien od boczku
.
Fajne foto jak pali kapcia.... Malowana rama warto obejrzec spawy.

Fajne foto jak pali kapcia.... Malowana rama warto obejrzec spawy.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
No dobra, o samym motocyklu moge powiedziec parę słów bo znajomy go miał i mialem okazje polatac pare razy. Prowadzi sie jak po sznurku i jest dosc przewidywalna jesli masz glowe na karku, ale tej z aukcji mimo wszystko bym nie kupil. Lepiej dozbierac troche wiecej niz pchac sie w okazje. Jak raz sie natniesz ( nie daj boze ) to bedziesz mial takie samo zdanie.
Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
Cena mnie odstrasza, ja kupiłem zx6r z 2001 r w tamtym sezonie za 8700 i był to według mnie dobry zakup. Jeździłem, oglądałem tańsze i były to śmietniki. Wydaje mi się że jak coś jest dobre to też musi odpowiednio kosztować, choć pewnie nie ma reguły.
ZX6R
- finowski
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości