[20 000PLN] CoÅ› podobnego do HD Forty-Eight
• Strona 1 z 1
[20 000PLN] CoÅ› podobnego do HD Forty-Eight
Witam wszystkich,
Już praktycznie mam w garści xj6, wystarczy zrobić przelew, a tu nagle zakochuje się w HD Forty-Eight. =(
Panowie mam do was pytanie, znajdę za 20 000 PLN coś podobnego do tej piękności?
Klik (otwórz link)
Już praktycznie mam w garści xj6, wystarczy zrobić przelew, a tu nagle zakochuje się w HD Forty-Eight. =(
Panowie mam do was pytanie, znajdę za 20 000 PLN coś podobnego do tej piękności?
Klik (otwórz link)
- siejacy
- Świeżak
"motocykle podobne do Harley Davidson forty eight" <- Taką frazę mam wpisać? Naprawdę uważasz, że ta wyszukiwarka ma taką moc? Rozumiem, że google pomaga w 99% przypadków ale niestety, są rzeczy których algorytm Ci nie wyszuka.
- siejacy
- Świeżak
w sumie z tego co widzę niewiele się to różni od zwykłego sportstera (bak i malowanie), więc na upartego mógłbys kupić zwykłego sportstera http://otomoto.pl/harley-davidson-sport ... 86320.html http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/m ... w.jpg.html i oddać do malowania, nic innego nie przychodzi mi do głowy w tej cenie
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
stawiałbym raczej, ze to fabryczny widelec, tak mi się wydaje "na oko"
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):Szkoda tylko że tym czymś nie da się jeździć
Masz na myśli grubą przednią oponę? Możesz mi powiedzieć, czy to jest bardzo męczące? Motocykl będzie służył do rekreacyjnej jazdy, nie zależy mi na pokonywaniu zakrętów na kolanie.
- siejacy
- Świeżak
siejacy napisał(a):Invi napisał(a):Szkoda tylko że tym czymś nie da się jeździć
Masz na myśli grubą przednią oponę? Możesz mi powiedzieć, czy to jest bardzo męczące? Motocykl będzie służył do rekreacyjnej jazdy, nie zależy mi na pokonywaniu zakrętów na kolanie.
Do rekreacyjnej jazdy kupuje siÄ™ CBF a nie traktor.
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
power_bit rózni ludzie mają różne gusty, należy to szanować.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Jak najbardziej masz racje, pytanie tylko czy założyciel tematu jeździł kiedykolwiek takim motocyklem? Mnie również podobają się motocykle tupu yamaha mt jednak bardziej jako eksponat niż bratnia dusza na drodze. Chciałeś kupić mega poprawną xj6 a wyjechałeś z mało poręcznym Forty-Eight - to dwa inne światy. Motocykl musi dawać Ci wiele przyjemności, nie tylko ładnie wyglądać (chodzi tu o kwestie użytkowe) dlatego tez zachęcam do przejażdżki na tego typu maszynie, wtedy zadecydujesz czy warto.
-
Mi tam MT daje potężną radość z jazdy, bez porównania większą niż jakakolwiek 600ccm (nie mówię o typowych sportach bo to nie moje klimaty).
-
motoluka napisał(a):Mi tam MT daje potężną radość z jazdy, bez porównania większą niż jakakolwiek 600ccm (nie mówię o typowych sportach bo to nie moje klimaty).
Masz MT-01? Ta maszyna to dla mnie mistrzostwo świata i jak kiedyś walne 6-stke w lotka to sprawie sobie takie coś, a jak

Odnośnie mojego posta chodziło mi o uświadomienie założycielowi tematu, że H-D to nie Xj6 i warto przejechać się takim motocyklem, bo to całkiem coś innego i nie koniecznie musi się podobać.
-
-
Ależ ja doskonale zdaję sobie sprawę, że jazda tymi dwoma motocyklami (xj6 & HD Forty-Eight) nie wygląda tak samo. Z tym że motocykl tak jak napisałem będzie mi służył do rekreacyjnej jazdy a nie do pracy, więc nie potrzebna mi jest poręczność xj6.
Obecnie poważnie rozważam kupno hondy shadow 750 i oddanie jej do firmy, która zrobi mi z niej bobber'a.
Co o tym myślicie? (może macie pomysł na lepszego 'dawcę'?)

Obecnie poważnie rozważam kupno hondy shadow 750 i oddanie jej do firmy, która zrobi mi z niej bobber'a.
Co o tym myślicie? (może macie pomysł na lepszego 'dawcę'?)
- siejacy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości