pierwsze motocykl szosowo-turystyczny.
• Strona 1 z 1
pierwsze motocykl szosowo-turystyczny.
Witam.
Mam 19 lat i poszukuje motocyklu dla mnie. Kategorie A posiadam od roku, ale doświadczenia brak, tzn. jeździłem na dt 125, rs 125 ale nic mocniejszego i nic na dłuższej(kuzyni, kumple to ich sprzęt, także sporadycznie jeździłem). Mam zamiar kupić sobie jakiś motocykl, który był by dopasowany, chodzi mi o moc, wagę. Ważę 83 kg i posiadam 185 cm wzrostu. Myślałem żeby zacząć od gs 500 ale nie stać mnie na zmianę moto po jednym sezonie. Dlatego pytanie do was, czy poradził bym sobie z banditem lub FZR 600 ? czy jest to za duża moc na początek ? pozdrawiam
Mam 19 lat i poszukuje motocyklu dla mnie. Kategorie A posiadam od roku, ale doświadczenia brak, tzn. jeździłem na dt 125, rs 125 ale nic mocniejszego i nic na dłuższej(kuzyni, kumple to ich sprzęt, także sporadycznie jeździłem). Mam zamiar kupić sobie jakiś motocykl, który był by dopasowany, chodzi mi o moc, wagę. Ważę 83 kg i posiadam 185 cm wzrostu. Myślałem żeby zacząć od gs 500 ale nie stać mnie na zmianę moto po jednym sezonie. Dlatego pytanie do was, czy poradził bym sobie z banditem lub FZR 600 ? czy jest to za duża moc na początek ? pozdrawiam

- criss001
- Świeżak
na Twoim miejscu zaczął bym raczej od tego właśnie gs'a. tak naprawdę gs to moto na którym nawet jeżeli sprzedasz go po roku to zbyt wiele nie stracisz, nie wliczając kosztów eksploatacyjnych. gs idzie dostać za śmieszne wręcz pieniądze. podszkolisz się i polatasz. gs na poczatku też nieźle ciągnie:) to nie jest tak że to jest jakaś tam padaka;p
suzuki gsx-r 750 k1
strony interentowe: chętni pisać
strony interentowe: chętni pisać
-
saint - Świeżak
Re: pierwsze motocykl szosowo-turystyczny.
criss001 napisał(a): Dlatego pytanie do was, czy poradził bym sobie z banditem lub FZR 600 ? czy jest to za duża moc na początek ? pozdrawiam
Te motocykle już trochę rewią, ale jeśli jesteś trochę ogarnięty poradzisz sobie.
Natomiast faktycznie tak jak pisze saint nie będziesz miał pleców po kupnie i odsprzedaży GS-a Ja sprzedałem GS-ka z 200zł zyskiem, nie wliczam serwisu (synchro, olej)
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Bandita spokojnie ogarniesz. Nie jest to jakiś zabójca!
A przy okazji fajne moto.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości