Mz 125 sm do oceny
• Strona 1 z 1
Mz 125 sm do oceny
Witam . Chcę się dowiedziec jaka ona jest , czy nadaje się dla 16-latka . Czy wypady po 200-300 km nie sprawiają kłopotu silnikowi . Bardzo dużo o niej czytałem i jestem bardzo pozytywnie nastawiony ... dlatego proszę o Wasze opinie .
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Suzuki111
- Świeżak
zalezy co kto lubi, 2T z kolei srednio przyjemny jest na dalsze wypady a i pali duzo wiecej
ogolnie mz to bardzo dobre moto, ma najmocniejszy seryjnie montowany silnik ze wszystkich 125 w 4T. wiec jak juz to moto niezle, bez owiewek srednio sobie poradzi na trasie, duzo lepiej sprawdzi sie tu varadero 125. moto mocowo moze slabsze, ale na pewno te 300 km wypady to dla viaderka zaden problem

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jednak nie planuje raczej kupowac Varadero . Wiadomo ,ze tez bede jezdzil sobie w wolnym czasie ,a Varaderem pojechac do kumpla to tak w sumie srednio . A czy ktorys z Was posiada ta mz'ke ? Jak z tymi zebatkami ? Czy jezeli bym zmienil na wieksza przy silniku to osiagnie te 140 km/h ? Czy po prostu nie ma sensu ,bo bedzie strasznie zamulac ?
- Suzuki111
- Świeżak
to co ze do kolegi ? ja mam kolege ktory ma viaderko dzien w dzien kilka km do szkoly jezdzi ( 3-4 km ) do kolegow, na zakupy moto na codzien. kilka razy w roku wyskakuje na jakies dalsze wypady.
co do zebatek mozna ale im bardziej przesadzisz tym wiecej stracisz z przyspieszenia. moze licznikowo cudem poleci 140 ale zanudzisz sie nim sie rozpedzi
co do zebatek mozna ale im bardziej przesadzisz tym wiecej stracisz z przyspieszenia. moze licznikowo cudem poleci 140 ale zanudzisz sie nim sie rozpedzi

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
wiem po prostu co i jak. jak dla mnie na miasto na codzien mz lepsza, jak chcesz smigac na traski tylko varadero. ale to nie jest tak ze nie mozna smigac mz na trasy, czy smigac viaderkiem po miescie. choc mz na trasach troche lipa jak pisalem brak ochrony od wiatru itp itd. varadero z kolei w miescie radzi sobie niezle czyli jest bardziej uniwersalny
co do wydechu skoro chcesz tania uzywke to szukaj na allegro a nie pytaj jaki
moze ci sie yoshimura nawet trafi za 100 zl. z licytacji
( w co watpie) ale po prostu jak kupisz moto to szukaj w tedy wydechu, teraz nie ma co o tym myslec jeszcze
z drugiej strony te wydechy ktore wymieniles to chyba i tak najtansze wiec na jakies bardzo tansze nie licz
i na przyszlosc edytuj posty
co do wydechu skoro chcesz tania uzywke to szukaj na allegro a nie pytaj jaki

i na przyszlosc edytuj posty
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
U nas ( w Polsce) może być problem z częściami do MZ bo to jest mało popularny motocykl w naszym kraju.
Z tego co wiem tylko 1 diler zajmuje się sprowadzaniem części.
A co do jazdy w trasie to jak chcesz i jesteÅ› uparty to i skuterem 50cm do grecji pojedziesz - udokumentowany przypadek.
Także samemu oceń jak moto będzie uzywane i jak Ci pasuje.
Z tego co wiem tylko 1 diler zajmuje się sprowadzaniem części.
A co do jazdy w trasie to jak chcesz i jesteÅ› uparty to i skuterem 50cm do grecji pojedziesz - udokumentowany przypadek.

Także samemu oceń jak moto będzie uzywane i jak Ci pasuje.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości