Pierwszy zakup
• Strona 1 z 1
Pierwszy zakup
Witam, mam problem
wlasnie szykuje sie na pierwszy zakup motocykla, tj.yamahe yzf 125, .
Jestem niskÄ… osobÄ…, bo mierze 157cm. i tu nasuwa sie moje pytanie. O ile najwiecej jestesmy w stanie znizyc moto? prosilabym o porady, na co trzeba zwracac uwage przy kupnie, chcialabym zeby byl to dobry zakup

Jestem niskÄ… osobÄ…, bo mierze 157cm. i tu nasuwa sie moje pytanie. O ile najwiecej jestesmy w stanie znizyc moto? prosilabym o porady, na co trzeba zwracac uwage przy kupnie, chcialabym zeby byl to dobry zakup

- grafoka
- Świeżak
tak napisz ile masz lat ?
i po co ci wyczynówka a 1 moto za silna nawet na twój wzrost
da się odnizyc ale w tedy sprężyna jest twardsza max ok 8cm mozna obnizyc
i o każda wyczynówke trzeba bardzo dbać i przeglądać
a jeżeli nie znasz sie na motorach to pewnie kupisz jakiegoś trupa bo jezeli to twój 1 moto nie nie wiesz jak on mniej wiecej powinien chodzić
i tak na co powinieneś patrzeć przy zakupie klocki przot tył opony napęd czy nie ma pekniec czy amortyzatory sie nie poca jak chodzi zawieszenie czy łancuch nie jest za dużo naciągnięty czy kolka sa proste
ale nie polecał ym tego moto jako 1 najlepszym rozwiazaniem byłaby yamaha dt 50 albo 125 bo tp sprzęty niezniszczalne chyba ze sie o nie nie dba ale jak bys chciał kupować najlepiej wziasc kogoś co się zna bo nikt ci nie powie co jest w środku a sam klupił bys g* bo bedziesz tak podziecony
kupnem a tak jak by co to ten co sie zna on najlepiej bedzi wiedziec czy jest warty 

i po co ci wyczynówka a 1 moto za silna nawet na twój wzrost
da się odnizyc ale w tedy sprężyna jest twardsza max ok 8cm mozna obnizyc
i o każda wyczynówke trzeba bardzo dbać i przeglądać
a jeżeli nie znasz sie na motorach to pewnie kupisz jakiegoś trupa bo jezeli to twój 1 moto nie nie wiesz jak on mniej wiecej powinien chodzić
i tak na co powinieneś patrzeć przy zakupie klocki przot tył opony napęd czy nie ma pekniec czy amortyzatory sie nie poca jak chodzi zawieszenie czy łancuch nie jest za dużo naciągnięty czy kolka sa proste
ale nie polecał ym tego moto jako 1 najlepszym rozwiazaniem byłaby yamaha dt 50 albo 125 bo tp sprzęty niezniszczalne chyba ze sie o nie nie dba ale jak bys chciał kupować najlepiej wziasc kogoś co się zna bo nikt ci nie powie co jest w środku a sam klupił bys g* bo bedziesz tak podziecony

--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości