Chce kupic Jincheng jc50q-8 knight 1999r. Oplaca sie ?
• Strona 1 z 1
Chce kupic Jincheng jc50q-8 knight 1999r. Oplaca sie ?
Witam gadałem z gościem o motorku Jincheng Knight, byłem przetestowac motorek, naprawde spisuje sie swietnie, a ten odgłos marzenie kazdej 50ccm.
Prosze o porade bo ten motor jest przerobiony na 110ccm (wymieniony silnik 110ccm, gaznik 110ccm, i cylinder 110ccm) ale niestety jedzie tylko 80km/h w czym tkwi problem (czy sa gdzies jakies blokady czy co ?), jestem zaskoczony ponieważ mam Rometa RXL 50 (na sprzedaż) nie przerabiany i sam jade nim 85km/h.
I po 2 czy oplaca sie go kupic motor wymaga malowania, moze nie wymaga ale ma zółty kolor który wgl mi sie nie podoba, potrzeba tez wymienic prawy przełącznik (elektryczny starter), i przydało by sie tez wymienic siedzenie bo pękło w szwach. Cena na oko wynosi 300zl.
Skuter dam rade kupic za 1500-1600zl. Wymienione w nim czesci sa warte 700zl.
Wiec kupic go czy sobie odpuscic.
Moze polecicie cos lepszego ? w podobnych cenach ?
Prosze o porade bo ten motor jest przerobiony na 110ccm (wymieniony silnik 110ccm, gaznik 110ccm, i cylinder 110ccm) ale niestety jedzie tylko 80km/h w czym tkwi problem (czy sa gdzies jakies blokady czy co ?), jestem zaskoczony ponieważ mam Rometa RXL 50 (na sprzedaż) nie przerabiany i sam jade nim 85km/h.
I po 2 czy oplaca sie go kupic motor wymaga malowania, moze nie wymaga ale ma zółty kolor który wgl mi sie nie podoba, potrzeba tez wymienic prawy przełącznik (elektryczny starter), i przydało by sie tez wymienic siedzenie bo pękło w szwach. Cena na oko wynosi 300zl.
Skuter dam rade kupic za 1500-1600zl. Wymienione w nim czesci sa warte 700zl.
Wiec kupic go czy sobie odpuscic.
Moze polecicie cos lepszego ? w podobnych cenach ?
- server781
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość