Kawasaki ZRX 1200. Opinie ?
• Strona 1 z 1
Kawasaki ZRX 1200. Opinie ?
Witam , sprzedalem wczoraj swoja CBR 600 , i teraz chce kupic taki sprzet co widni w tytule..prosze o opinie tego egzeplarza : http://otomoto.pl/kawasaki-zrx-1200-s-b ... 41317.html -dzwonilem do goscia i mowi ze naprawde fajny sprzet , zadbany , nie katowany i bedzie dlugo sluzyl i zebym przyjezdzal , mam 350km w jedna strone i nie wiem co robic..a ten model w Polsce zadko sie spotyka..
- Hayabusa55.
- Świeżak
Re: Kawasaki ZRX 1200. Opinie ?
Hayabusa55. napisał(a):.a ten model w Polsce zadko sie spotyka..
Ja widzę go co drugi dzień

Do tego z aukcji ciężko się przyczepić, obejrzeć na pewno warto.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Zapomnij, oglądałem go jakieś 2 tygodnie temu. Jestem na wyjeździe, poproś maciejka69 na pewno udostępni Ci fotografie z jego mankamentami. Sprzedawca też nie wzbudził we mnie zaufania. Sprzęt jest prosty, wygląda na sprawny pzrynajmniej na tzw. pierwszy rzut oka, ale niestety bardzo styrany.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Miałem okazje przejechac się takim. Super maszyna może nie za bardzo z tą standardową "plastikową" kanapą (ale można obszyć) . Odlotowe są te z owiewką "bikini" chyba Lawson Edition
Ciekawostka ostatntio przeczytałem że ona ma dwa spustowe korki oleju i duzo przypadkach olej był spuszczany tylko jednym i zostawał brudny olej (warto zobaczyc czy oba korki identycznie wyglądają w kwestii traktowania kluczami)
Ciekawostka ostatntio przeczytałem że ona ma dwa spustowe korki oleju i duzo przypadkach olej był spuszczany tylko jednym i zostawał brudny olej (warto zobaczyc czy oba korki identycznie wyglądają w kwestii traktowania kluczami)
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
- Hayabusa55.
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość