Jaki motocykl ?
• Strona 1 z 1
Jaki motocykl ?
Witam,
szukam motocykla o pojemności około 600cc, chodzi mi tyle żeby mało palił i miał w miarę dobre osiągi i oczywiście nie przekroczył ceny 6tyś. Zastanawiam się nad Hondą Hornet 600.. jak myślicie jaki motocykl spali około 6l ? co polecacie ?
szukam motocykla o pojemności około 600cc, chodzi mi tyle żeby mało palił i miał w miarę dobre osiągi i oczywiście nie przekroczył ceny 6tyś. Zastanawiam się nad Hondą Hornet 600.. jak myślicie jaki motocykl spali około 6l ? co polecacie ?
- PIOOTRable
- Świeżak
Re: Jaki motocykl ?
PIOOTRable napisał(a):Witam,
pojemność 6 decylitrów, cena 6 tysięcy, spalanie 6 litrów na sto... chłopie, koniecznie Diavel.
OK, wiem, że dziś 6.6 i nawet horneta ładnie dobrałeś...
- Wojciech_Moto
- Świeżak
Zależy jak jeździsz ale mimo wszystko myślę że przekroczy spalanie 6 litrów w cyklu mieszanym. 6 tys. zł może nie wystarczyć na Horneta w dobrym stanie. Pomyślałeś o ciuchach, kasku? Jeżeli ma to być twój pierwszy motocykl to hornet nie jest polecany.
- Korin
- Świeżak
nie, to nie jest mój pierwszy motocykl i ubranie mam nie pełne ale mam (kurtka, rękawice kask i buty (brak tylko spodni)) i hornet ciężko znaleźć za 6 tyś ale jest to możliwe, i tak wiem, że przekroczy 6l ale nie wiele więcej. 

- PIOOTRable
- Świeżak
- PIOOTRable
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości