Zobacz wÄ…tek - Yamaha r6 2006 do oceny
NAS Analytics TAG

Yamaha r6 2006 do oceny

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Yamaha r6 2006 do oceny

Postprzez jurant1991 » 8/2/2012, 18:34

Witam, znalazłem taką r6, właściciel mówił, że motor nie jest po dzwonie, tylko został lekko otarty o barjerke i potem przewrócił się na drugą stronę. czy raczej miał czołowe zderzenie z czołgiem, lekko go poskładał, potem tylko kupił takie owiewki i mówi to co napisałem. Z tego co zauważyłem to ta r6 ma czarne lagi, a większość takich motorów w necie ma lagi koloru złotego... Teraz pytanie dla ludzi którzy znają się znacznie bardziej ode mnie, czy coś wskazuje na jakiś poważny wypadek? jeżeli nie, to czy taki lekko 'poobijany' motor warto kupić?

link do moto http://allegro.pl/yamaha-r6-i2092621107.html

Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowano 9/2/2012, 10:00 przez jurant1991, łącznie edytowano 1 raz
r6 01' --> ?
jurant1991
Świeżak

Postprzez byzf » 8/2/2012, 20:39

Na pierwszym zdjęciu o ile dobrze widzę tylny stelaż nie jest wgl przykręcony do ramy? Ja tam nie widzę śrub. Tylne podnóżki są zabezpieczone zwykłymi śrubami a powinny tam być oryginalne sworznie. Na 3 zdjęciu zwróć uwagę na aluminiową rurkę od chłodnicy, wygląda na tak jakby prostowaną/klepaną lub też spawaną i szlifowaną. Lagi są z wersji Raven lub z nowszych roczników, albo też pomalowane. Ogólnie rzecz biorąc - NIC CIEKAWEGO. Za tą cenę powinieneś dorwać coś lepszego.
Yamaha FZ1 Black ;)
byzf
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê